Annonce
Ugeavisen Varde

Trygt natteliv: Unge festede uden alkohol i Varde Ungdomsklub

Der blev blandt andet danset limbo til fredagens arrangement i Varde Ungdomsklub. Foto: PR-foto
Annonce

Varde: Fredag aften var en flok unge samlet til alkoholfrit arrangement i Varde Ungdomsklub Krathuset. Her kunne de blandt andet hygge sig med en pølsevogn, en FIFA-turnering, e-sport og frisør- og neglesalon. Det skriver klubleder Michael Møller.

- Vi kalder eventet for "Open by Night". Dels for at sende et andet signal end "fest", men også fordi aftenen rummer flere ting end blinkende lygter og høj musik. Men selvfølgelig er der også DJ og mulighed for at fyre den af på dansegulvet, siger han.

Aftenen er resultatet af et samarbejde mellem Ungdomsskolen, SSP og Varde Ungdomsklub. Der er planlagt fire alkoholfrie arrangementer med overtitlen "De fire årstider".

- Det er vigtigt, at alle interessenter står sammen om at udskyde alderen for alkoholdebut og sender et signal om, at de unge ikke skal færdes i byens natteliv, før dåbsattesten tillader det, siger Michael Møller, der roser Varde Kommune og Ungdomsskolen for projektet "Trygt Natteliv".

- Det er sjovere at komme i klubben og game med vennerne end at sidde derhjemme, lød det ifølge klubben fra drengene. Foto: PR-foto
Der var sørget for DJ, lyd og lys til aften-arrangementet i Varde Ungdomsklub. Foto: PR-foto
"Den Store Bagedyst" var inspirationen bag en bagekonkurrence i klubben. Foto: PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce