Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Middelalderfestival 2021 aflyses og rykkes til 2022

Arrangørerne bag Varde Middelalderfestival har valgt at aflyse årets begivenhed og i stedet rykke den til næste sensommer. Her et billede fra Middelalderfestival Horsens. Arkivfoto: Mads Hansen

Varde: Det er med meget stor ærgrelse, at arrangørerne bag Varde Middelalderfestival har besluttet at aflyse årets arrangement og rykke det til 2022 – weekenden den 26.-28. august. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Arrangørgruppen ser det ikke som en optimal mulighed at afvikle middelalderfestivalen med de restriktioner, der er gældende sidst i august. Den bærende årsag er, at eventen skal inddeles i sektioner af 500 personer, som ikke må være forsamlet før/under/efter afviklingen.

Det er ikke nemt at håndtere nede på middelalderpladsen, hvor gæster og aktører nyder at kunne gå til og fra, som det passer dem, og når det passer dem.

Annonce

Den næste årsag er, at man ikke tillader overnatning i forbindelse med voksenevents. Den del er også så afgørende for oplevelsen.

- Varde Middelalderfestival er ikke nogen stor event, og vi har overvejet, om vi kunne holde beslutningen hen og bare arbejde videre med ideen i håb om, at reglerne ændres, men det store arbejde med at søge tilladelser, lave sikkerhedsplaner og markedsføring skal igang nu, og vi tror ikke på, at regeringen ændrer de restriktioner, der spærrer for den gode oplevelse, skriver gruppen i pressemeddelelsen og slutter:

- Vi tror på, at energien er størst hos alle, hvis vi venter til næste år og planlægger ud fra rammer, som vi kender og forhåbentlig ikke risikerer at være coronapåvirkede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce