Annonce
Ugeavisen Varde

Varde: Skønhedsklinik åbner i midtbyen

Ægteparret Susan og Steen Sommer har lejet Egebladets tidligere lokaler i Torvegade. I løbet af december begynder de at indrette klinikken, der åbner onsdag den 2. januar 2019. Foto: Malene Wonsbek

Midt i vintertiden flytter "Klinik by Sommer" nu fra Troldhøjvænget i Varde ned til midtbyen. Som noget nyt har læge og indehaver Steen Sommer fået Botox-certificering.

Annonce

Varde: Egebladets tidligere lokaler, Torvegade 2, vil fra den 2. januar danne rammer for skønhed og velvære. Susan og Steen Sommer har lejet lokalerne og glæder sig til at flytte deres "Klinik by Sommer" til en noget større synlighed i midtbyen.

- Klinikken har i de seneste seks år været en integreret del af vores private bolig på Troldhøjvænget. Det har fungeret rigtig fint, men nu hvor vi har huset til salg, har vi valgt at flytte ned i midtbyen, fortæller 51-årige Susan Sommer.

På tirsdage, onsdage og torsdage er Susan alene i klinikken og tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger med dybderensning, anti-aging (red. anti-ældning) eller fugtgivende behandlinger.

Annonce

Botox og "filler"

- Jeg laver også Derma Oxy-behandlinger (red. anti-ældning) som er udviklet af akupunktør Lars Sandrini her i Varde, fortæller Susan Sommer, der onsdag aften og på fredage arbejder sammen med sin mand i klinikken.

Steen Sommer er uddannet narkoselæge. Han var ansat på hjertecentret, indtil den lukkede og arbejder nu i Odense og Århus på privathospitalet Capio CFR. Steen har som noget helt nyt netop fået Botox-certificering.

- I fem år var vi afhængige af, at en lægekollega lavede botoxbehandlinger på vores kunder. Nu kan jeg selv tilbyde patienterne tider, det er meget lettere, siger Steen Sommer.

Det er også ham, der arbejder med "filler", hvis man eksempelvis vil have mere fylde i kinder og læber. Med laser fjerner han tatoveringer, karsprængninger, pigmenter og uønsket hårvækst, så ægteparret har hver deres kompetencer.

- Tomme lokaler i midtbyen får liv, og vi indretter klinik i hjertet af Varde - det er win-win for alle, siger Susan Sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce