Annonce
Ugeavisen Varde

Vestjysk samarbejde var på catwalken til modeugen i København

Her ses sløjfen i orangerød. PR-foto
En sløjfe binder designer Soeren Le Schmidt fra Ølgod og virksomheden Lé Mosch fra Varde sammen til Copenhagen Fashion Week.

Varde/Ølgod/København: Til Copenhagen Fashion Week - også kaldet modeugen - havde designer Soren Le Schmidt, som er vokset op i Ølgod, et show, hvor sløjfen på nogle af modellerne produceres og sælges af Varde-virksomheden Lé Mosch.

- Søren har designet den, siger Tina Hofmann, indehaver af Lé Mosch.

Samarbejdet opstod via fælles kontakter.

- Vi synes, at det er lidt sjovt, at vi begge kommer fra Vestjylland, så vi tog kontakt. Han ringende en dag, han var i området, og spurgte, om han måtte kom forbi, fortæller Tina Hofmann.

Fra venstre ses Nina Thomsen, Maria Lindgaard, Soren Le Schmidt og Tina Hofmann. PR-foto

Sløjfe

Samarbejdet blev hurtigt til mere end snak, og en prøve blev sendt afsted til Lé Moschs leverandør, og nu har det første udbytte af samarbejdet været vist til modeugen.

- I marts kommer der noget, hvor vi kan få lidt mere med, siger Tina Hofmann.

Lé Mosch er blandt andet kendt for sine hårbøjler, men det kunne ikke passe ind i modeshowet. I første omgang er sløjfen blevet taget godt imod af kunderne, men Tina Hofmann påpeger, at den skal sættes rigtigt, når voksne skal gå med sløjfe.

- Ellers kommer det hurtigt til at ligne "Det lille hus på prærien". Det er vigtigt, at den sidder helt nede i nakken, siger hun.

- Det var fedt at se, hvordan sådan et kæmpe show løber af stablen, fortæller Tina Hofmann, der var med bag om showet. Her bliver en af modellerne klar til catwalken. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce