Annonce
Ugeavisen Varde

Vokseværk: Varde Gulve har fuld fart på

Der er god grund til at smile, for det går rigtig godt for Varde Gulve. Efter ni måneder har de nu valgt at fordoble antallet af ansatte. Forrest er det fra venstre Bjarke Sjøgaard og Simon Gaarsvig, bagest Michael Gaarsvig og Andreas Bech Lauridsen. Foto: Malene Wonsbek
Fætrene Bjarke Sjøgaard og Simon Gaarsvig fra Varde Gulve forstærker virksomheden med Simons far og en sælger, som mange i Varde har handlet med.
Annonce

Varde: I sommeren 2018 besluttede Bjarke Sjøgaard og Simon Gaarsvig at springe ud som selvstændige. Sammen tablerede de firmaet Varde Gulve. Nu går det så godt for de to fætre, at de har behov for hjælpende hænder.

De to nyansatte ved Varde Gulve er Simons far, Michael Gaarsvig (60) og Andreas Bech Lauridsen (61), de har været ansat i gulvbranchen i Varde i henholdsvis 31 og 32 år. Først under Alexandersen tæpper, senere blev det til tæppefirmaet Garant, der delte adresse med Idemøbler på Ribevej.

I september 2017 lukkede Garant deres afdeling i Varde, og alle fire flyttede i første omgang med til afdelingen i Esbjerg.

- Hos Garant har vi arbejdet sammen med Michael og Andreas i flere end 10 år. Vi kender hinanden rigtig godt alle fire og ved, vi er et godt team. Det er faktisk Simons far, der har udlært både Simon og jeg, fortæller Bjarke Sjøgaard.

Annonce

Satser på butik

Lige nu har Varde Gulve forretning i lokaler på Enghavevej 4 i Varde, men det er ingen hemmelighed, at hvis gulvsalget bliver ved med at gå lige så stærkt, så vil de gerne flytte butikken, til en beliggenhed med større synlighed.

- Vi synes, det er vigtigt at have en butik, hvor en sælger kan vise kunderne de mange forskellige kvaliteter og rådgive dem om mulighederne. Netop den personlige rådgivning sætter vi utrolig højt i disse nethandelstider. Og vi får ikke en bedre mand i butikken end Andreas, for efter 32 år som gulv- og tæppesælger i Varde har han et mega netværk, siger Simon Gaarsvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce