Annonce
I Danmark forsvinder der årligt 814.000 ton mad, som ryger i skraldespanden enten hos butikkerne eller forbrugerne. Men sådan behøver det ikke at være. Og du kan sagtens få brugt alt i køleskabet - uden at det bliver hverken kedeligt eller en spareøvelse. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ugeavisen Varde

Lær fra kokkene: Læg en genial madplan

Planlæg frem i tiden, og tænk sæson og grøntsager først. Så får du både spændende mad på bordet og brugt alt, hvad du har i køleskabet, siger to kokke.
Annonce
Ugeavisen Varde

Sådan har Flemming opnået sin frihed: - Jeg er ikke god til, at nogen fortæller mig, hvad jeg skal

Annonce
Ugeavisen Varde

Unge kan nu få 20.000 kroner: Kommunen tester ny ordning

Annonce
Ugeavisen Varde

Vildt: 22 ton affald samlet ind af strandgæster i Blåvand og Vejers

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Kirstine har været leder på store arbejdspladser: Nu holder hun møder i sit eget køkken

Ugeavisen Varde

Halveret morgentog helt til jul: Forbered dig på at springebussen

Læserbrev

Bakterieplaget Kvie Sø: Måske havde søen det bedre, da den blev  brugt?

På trods af heftig debat om kirken var der ikke nok kandidater til menighedsrådsvalget

Ugeavisen Varde

Indbrudsbølge ramte villaejere i weekenden: Kommer tyven cyklende?

Annonce
Læserbrev

Derfor går Oksbøl hen og bliver vigtig!

Ugeavisen Varde

Sådan kører man bedst og mest sikkertelcykel

Ugeavisen Varde

Her kan du møde de folkevalgte

Byen er lettet: Efter fire års forsinkelse går byggeriet af 33 attraktive lejligheder i gang

81-årige Tormod lever og sover blandt sine 40 heste

Det lykkedes at få musik på Torvet: Men hvorfor kører så mange på frihjul?

Fald hos turistmagnet i den absolutte højsæson: Nabolande svigter

Annonce