Copy link address
Malene Wonsbek MWO@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Dejlige, hjemmelavede æbleskiver med eller uden overraskelser i midten. Æbleskiverne nydes med en yndlingsmarmelade eller kompot, måske også med sukker og flormelis. Lonnie har lavet en solbær-stikkelsbær syltetøj med vinterkrydderierne ingefær, kanel, nellike og vanilje. Foto: Malene Wonsbek -
1. Æbleskiver bliver bedst i de gamle støbejernspander, som man kan være heldig at finde i genbrugsforretninger. Kom rigeligt med smør i hullerne. Foto: Malene Wonsbek -
2. Fyld dej i hullerne helt op til kanten. Så snart det er muligt, vendes æbleskiverne en kvart omgang. Bliv ved, indtil æbleskiverne er lukkede. -
3. Man kan eventuelt lave en lille overraskelse inde i æbleskiven ved at lægge en sveske i midten. Svesken må gerne have lagt i blød i rom i et par timer. Foto: Malene Wonsbek