Publikum kan kigge med, når der arbejdes koncentreret på at få de rigtige mønstre frem ved Blåvand Bolcher.
Copy link address
Karina Øhlenschlæger , kao@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Søren hælder den 150 grader varme masse i et kar, så det kan flyttes til arbejdsbordet. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Massen kommer op på kølebordet. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Den orange masse bliver til den yderste del af bolsjet. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Den hvide masse strækkes, så der kommer luftbobler i den. Det er med til at gøre massen endnu mere hvid. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Publikum ser til, mens Søren og Maciej arbejder koncentreret. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Bordet er varmet op, så massen ikke bliver for stiv, inden alt er sat sammen. Foto: Karina Øhlenschlæger -
At det her bliver til manden på papiret, er lige til at se. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Det sidste hvide lag kommer på inden det yderste orange lag. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Efter alt er sat sammen, kommer det i rullemaskinen, der gør massen til en tynd pølse. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Den lange pølse snor sig på vej til at blive skåret og pakket. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Alle bolsjer spyttes ud på et transportbånd. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Maskinen pakker også bolsjerne ind. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Det færdige produkt. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Resterne under maskinen. Foto: Karina Øhlenschlæger -
Her er det en gruppe tyske turister, der selv prøver sig ud i kunsten at sno en slikkepind. Foto: Karina Øhlenschlæger