Ung tjener er nu hoteldirektør: I år vil Debbie udvide med autocamper-plads og flere spændende tiltag for de mange gæster
- Vores elregning er firdobbelt, så vi gør alt for at spare, dog uden at det går ud over gæsterne på hotellet. Ingen skal komme her og fryse, siger Debbie Mathiasen. Foto: Michael Svenningsen
Ansager Hotel og Hytteby har i år valgt at udvide deres faciliteter med autocamper-pladser, da der har været en stor efterspørgsel på denne type overnatning. Hotellets daglige leder, Debbie Mathiasen, fortæller, at
mange gæster ringer og spørger om plads til autocampere. Derudover har hotellet fastansat en ny kok, som skal skabe et mere moderne udvalg på menukortet.
Copy link address
Michael Svenningsen MISV@jfmedier.dk
Annonce
- Vores elregning er firdobbelt, så vi gør alt for at spare, dog uden at det går ud over gæsterne på hotellet. Ingen skal komme her og fryse, siger Debbie Mathiasen. Foto: Michael Svenningsen
Der er klart belæg for et marked for turister med autocampere. Det er blevet en modedille at køre på ferie i naturen med autocamper. Og naturen har vi her i Ansager. Her er så smukt, siger Debbie. Foto: Michael Svenningsen
- Jeg er så glad for at vi har fået fastansat Mette i køkkenet. Hun skal være med til at udvikle vores mad og menuer til gæsterne, forklarer Debbie. Foto: Michael Svenningsen
Umiddelbart ser jeg ikke at der er en stor konkurrence i byen. Vi kan alle sammen forskellige ting, men vi kan selvfølgelig blive bedre til at samarbejde. Det kunne jeg godt tænke mig, fortæller Debbie. Foto: Michael Svenningsen