Annonce
Ugeavisen Vejen

Borgmester besøgte Brørup-virksomhed

Direktør Kenneth Kristensen og marketingchef Jannie Nielsen viste rundt på virksomheden Flex1One A/S, da borgmester Egon Fræhr og kommunikationsdirektør Ole Slot var på virksomhedsbesøg. Foto: Vejen Kommune
Virksomheden Flex1One i Brørup havde besøg af borgmester Egon Fræhr og kommunaldirektør Ole Slot.
Annonce

Brørup: Fra at være leverandør til det professionelle marked indenfor dækbranchen og autoværksteder, har virksomheden Flex1One i Brørup udvidet markedet og har nu også inventar til værksteder i alle andre brancher og ikke mindst til private.

Det kunne borgmester Egon Fræhr og kommunaldirektør Ole Slot høre mere om, da de var inviteret på virksomhedsbesøg.

Virksomheden, der ligger i det gamle mejeri i Brørup, råder i dag over mere end 6000 kvadratmeter, som ikke kun rummer lager, kontor, produktion, men også et showroom. En del af virksomheden rummer den egen udviklingsafdeling, hvor kreative og innovative ideer bliver foldet ud til prototyper.

Her bliver mange af de ideer og tanker, som virksomhedens medarbejdere løbende bidrager med, udviklet. Lige fra optimering i produktion til forbedringer af nuværende produkter og ikke mindst helt nye og spændende produkter til nye markeder.

Annonce

I flere lande

Markedet for Flex1One er - foruden Danmark - hele Norden og en række andre lande, og virksomheden har i januar åbnet egen salgsafdeling i Norge.

Størstedelen af produkterne er dækservicemaskiner, værkstedsmaskiner og lifte, som primært produceres i Italien. I Brørup testes alt udstyr, og ofte bliver der eftermonteret dele i forhold til de kundetilpassede løsninger. Virksomheden har et stort fokus på kvalitet, arbejdsmiljø og et godt sammenhold.


Vi har brugt coronatiden på at udvikle nye produkter, forbedre vores løsninger og fået kontakt til nye markeder, så vi har haft nok at se til og vil kun se fremad.

Kenneth Kristensen, direktør, Flex1One


- Vi har brugt coronatiden på at udvikle nye produkter, forbedre vores løsninger og fået kontakt til nye markeder, så vi har haft nok at se til og vil kun se fremad, fortæller direktør Kenneth Kristensen i en pressemeddelelse.

I 2019 vandt Flex1One med brandet Ahcon prisen "Årets Innovation" ved Motorgalan 2019 i Sverige, og den var desuden nomineret til Danish Design Award for sin Wheel Trolley Easy Lift, som er en videreudvikling og patenteret version af Wheel Trolley, som også sælges i USA.

Achon er brandet under Flex1One, der producerer niche- og highendprodukter til ergonomisk og sikker samt strømlinede workflows til håndtering af hjul på dækværksteder. Produkterne under det 50 år gamle brand udvikles og produceres i smede- og montageværkstedet i Brørup, hvor ti medarbejdere hver dag slår deres folder. I alt er der 32 ansatte i virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce