Annonce
Ugeavisen Vejen

Corona: Mobil testenhed kommer til Vejen

Corona testbilen holder ved Vejen Idrætscenter søndag den 4. oktober. PR-foto
Søndag den 4. oktober kommer corona testbilen til Vejen.
Annonce

VEJEN: Den kommende søndag er der mulighed for at blive coronatestet ved Vejen Idrætscenter. Region Syddanmark kommer forbi med en af sine mobile testenheder og tester så mange borgere, de kan nå.

- De seneste uger har smittetallet i Vejen Kommune ligget højt, og vi er selvfølgelig interesseret i, at så mange som muligt bliver testet, så vi kan bryde det smittetal, forklarer borgmester i Vejen Kommune, Egon Fræhr.

Der er åbent for test søndag den 4. oktober mellem klokken 9 og 17, og man kan og skal ikke bestille tid, men blot møde op.

- Det her er en nem måde at blive testet på, og vi håber selvfølgelig, at mange vælger at kigge forbi. Man skal blot huske, at tilbuddet kun gælder for dem uden symptomer. Har man symptomer skal man kontakte sin egen læge, forklarer afdelingschef for Ældre & Rehabilitering i Vejen Kommune, Kirsten Dyrholm Hansen, der også opfordrer de fremmødte til at huske at holde afstand.

Det er kun voksne over 18 år, som kan testes i den mobile enhed.

Region Syddanmark, som står for de mobile testenheder, gør opmærksom på, at der kan være kø, og at den på et tidspunkt lukker, så der er sikkerhed for, at dem der allerede står i køen, de når at blive testet. Derfor er håbet, at folk vil udvise forståelse og tålmodighed, hvis det skulle ske, at alle fremmødte ikke når at blive testet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce