Annonce
En lykkelig Ida Schellerup: - Her ses mine to bud på nytænkende og kreativt smørrebrød, som er inspireret af min arbejdsplads og kunderne i C.S Pølsemageri i Vejen, fortæller en super stolt Ida Schellerup. Privatfoto
Ugeavisen Vejen

Så er Danmarks bedste slagter-elever fundet: Ida er med helt i toppen for sin imponerende gourmet præstation

Ida Schellerup, gourmetslagterelev fra C.S. Pølsemageri Vejen fik en imponerende 2. plads ved weekendens DM i Skills i Roskilde.
Annonce
  • En lykkelig Ida Schellerup: - Her ses mine to bud på nytænkende og kreativt smørrebrød, som er inspireret af min arbejdsplads og kunderne i C.S Pølsemageri i Vejen, fortæller en super stolt Ida Schellerup. Privatfoto
  • Ida og mester Christian Schröter: Ida se her stående med nogle af de mange gaver/præmier jeg fik for min deltagelse. - Jeg fik flere store gavekurve, tre knive, en vase, masser af spiselige genstande, og meget mere, fortæller Ida. Privatfoto
  • Her er Ida med mester Christian og kollega Simone, som tog hele turen fra Vejen til Roskilde allerede fredag, for at se Ida præstere. - Billedet er taget efter afslutningsceremonien, hvor vi kårede 2.- og 3. pladsen nede på standen. Her fik jeg en anden plads, men da vi gik fra ceremonien i teltet, vidste vi kun, at jeg nok lå i top tre, men ikke i hvilken rækkefølge, fortæller Ida til JydskeVestkysten. Privatfoto
  • - Her er jeg med vinderen, som er Jacob fra Slagter Frimann, som ligger i Roskilde. Han er en virkelig dygtig og sød slagter, som man kun kan være stolt af at stå ved siden af, siger Ida. Privatfoto
  • Her er Ida i færd med at pynte sine produkter af skinke til salgsdisken om fredagen. Privatfoto
  • Ida bag disken. - Disciplin 5 var den tredje disciplin fredag, hvor vi fik til opgave at skære en skinke, kalvetyksteg og oksetykkam til en salgsdisk. Udskæringerne var frivillige, samt pyntet mm, så alle diske så forskellige ud, fortæller Ida. Privatfoto
  • Resultater fra dommerne: - Her får jeg karakterer for min conveniencedisk, hvor jeg fik topkarakterer for min salgstale og præstation, samt akkuratesse, som er nogle af de ting vi blev bedømt på, forklarer Ida. Privatfoto
  • Disciplin 5 udspillede sig som den tredje og en af fredagens mest udfordrende opgaver ved DM i Skills. Deltagerne fik til opgave at skære en skinke, kalvetyksteg og oksetykkam til præsentation på en salgsdisk. Det var op til hver enkelt deltager at vælge deres udskæringer og dekorationer, hvilket resulterede i, at hver salgsdisk fremstod unik og forskelligartet. Dette gav deltagerne en fantastisk mulighed for at vise deres individuelle stil og mesterskab inden for kødudskæring og præsentation. Privatfoto
  • Præsentation af bearnaisesovs: - I denne disciplin skulle jeg stå på en scene og vise, hvordan man pisker en bearnaisesovs. Her var det kun min præstation der blev bedømt, da vi også skal kunne formidle, underholde og lære fra os på samme tid, ligesom vi gør henover disken hjemme i forretningen, fortæller Ida.
  • - Torsdag var min kollega og mester ikke med til skills, så jeg tog et selfie med vores logo, for at føle de var med mig, siger Ida.
  • Ida får karakterer af dommerne. Privatfoto
  • Syvende og sidste disciplin lørdag, som var en tre retters scoremenu. - Vi måtte handle for 500 kroner til to personer. Jeg kørte klassikeren med laks til forret, oksemørbrad til hovedret, og en karamelliseret hvid chokolademousse til dessert, beretter Ida. Privatfoto
  • Her holder Leif Wilson, direktøren for fødevaredanmark, tale for deltagerne ved Skills, inden der bliver kåret en anden og tredjeplads. Privatfoto
  • Rullepølse og paté. Rullepølsen scorede fuld plade med 5-taller, og den er stort set lavet på samme måde som hjemme i forretningen. Så vi kan vidst godt sige, at vores rullepølse er god. Patéen klarede sig også godt, og er her brandet som en dessertpaté, da den er sød i smagen. Privatfoto
Ugeavisen Vejen

Voldsom brand er slukket - fik assistance fra seks stationer

Annonce
Ugeavisen Vejen

Glycerin flød på motorvejen: Kaj var på uheldsstedet med sin slamsuger

Annonce
Ugeavisen Haderslev

41-årig mand brutalt overfaldet med hammer og træstykker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Martin er Årets Forkæmper: - Det er blevet superhipt at pille i en lort for at finde en møgbille

Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Ugeavisen Vejen

Politiet melder nu ud om brand i højhus: Røgdykker fandt årsagen

Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Så meget mere har du nu fået råd til: Pæn stigning på 10 år - men en  gruppe trækker beløbet ned

Ugeavisen Vejen

30 år med kartofler og jordbær: Lone og Jørgen er ofte først med forårets friske, danske råvarer til familien Danmark

Ugeavisen Vejen

Her giver de unge, ingen andre tror på, en chance: - Jacob fik truckcertifikat efter blot 2 måneder

Ugeavisen Vejen

Mis på mission: Ung kvinde undviger katteflok, og ender i grøften

Annonce