Annonce
Ugeavisen Vejen

Corona tvinger Vejen-butikker til at droppe glad shopping-dag

Mens Late Night-arrangementet den 2. oktober er aflyst i Vejen, så håber citymanager Flemming Simested og handelsstandsforeningen, at Black Friday kan gennemføres - i øvrigt splittet op på tre dage. Arkivfoto: Søren Dippel
Late Night-arrangementet den 2. oktober er aflyst. Vejen Handelsstandsforening ønsker ikke at tolke eller gradbøje myndighedernes anbefalinger til egen fordel. Til gengæld er der håb om at afvikle Black Friday over tre dage.
Annonce

Vejen: Det skulle have været en genstart af Vejen Handelsstandsforening aktiviteter for at skabe liv i byen samt – under kontrollerede forhold – at tiltrække indkøbslystne unge og ældre til bytikslivet.

Late Night den 2. oktober bliver dog ikke til noget. Endnu engang er det risikoen for coronasmitte, som tvinger arrangørerne til at aflyse.

I denne uge indeholder Ugeavisen Vejen og JydskeVestkysten tillægget Mit Vejen. Heri er der en artikel omkring de planer for aktiviteter, som Vejen Handelsstandsforening har planlagt for efteråret og julen.

Annonce

Rigtig træls

Men sådan bliver det altså ikke:

- Det er rigtig træls. Men bestyrelsen har efter flere henvendelser fra Vejen Kommune samt de officielle udmeldinger fra såvel sundhedsmyndighederne som politiet set sig nødsaget til endnu engang at aflyse vores planlagte arrangement den 2. oktober, konstaterer citymanager Flemming Simested i en mail til medlemmerne.

Heri føjer han til: - Det er rigtig ærgerligt, men lige nu vil det ikke være klogt af os at forsøge at tolke eller gradbøje statsministerens samt myndighedernes udmeldinger til egen fordel. Selvom vores kunder måske er klar til at handle mere lige nu, og butikkerne godt kunne bruge mere omsætning, vil det være et forkert signal at sende. Samtidig er risikoen for, at vi som enkeltbutikker eller en handelsby vil blive kritiseret eller blive udsat for en shitstorm, som eksempelvis både Kolding og ikke mindst Dronninglund har oplevet. Også selvom en eventuel smittestigning ikke skyldes vores arrangement.

Flemming Simested konstaterer, at en hel del arrangementer rundt i landet, som ligner Late Night-tiltaget i oktober, er blevet aflyst.


Selvom vores kunder måske er klar til at handle mere lige nu, og butikkerne godt kunne bruge mere omsætning, vil det være et forkert signal at sende.

Flemming Simested, citymanager


Mens Late Night-arrangementet den 2. oktober, som skulle have været en glad shopping-dag, altså er taget af på programmet, så håber Flemming Simested, at Black Friday-arrangementet i slutningen af november vil kunne gennemføres. Netop på grund af coronasituationen er Black Friday i Vejen splittet op på hele tre dage. Det sker for at undgå for stor en tilstrømning af indkøbslystne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce