Annonce
Ugeavisen Vejen

Gensyn med koncerter: Assersbølgaard inviterer på havefest og fællessang

Jonas Bonnerup har fundet musik til næsten enhver smag, så de seks havefester kan tiltrække forskellige mennesker. Der er musik til ung som gammel, og Assersbølgaard bisker op med en hyggelig stemning. Arkivfoto: Jacob Schultz
Det er endnu engang blevet tid til at varme sangstemmen op, når Assersbølgaard byder på seks havefester fra maj til september. På trods af coronavirus og restriktioner tror de på, at det bliver en realitet.

Kultur: Så er det igen blevet tid til at opleve den unikke fornemmelse af at være til koncert, når Assersbølgaard gentager succesen fra sidste år og inviterer til havefest. Fra maj til september byder de på seks havefester med forskellige kunstnere, så der er noget for alles smag.

- Vi har taget lidt udgangspunkt i sidste år, men vi har også lært, at vi sidste år lagde for mange havefester op ad hinanden. Sidste år kom de med en uges mellemrum. Men vi prøver også at dele musikken lidt mere op, så det ikke er det samme publikum, vi skal trække på, siger Jonas Bonnerup, der har arrangeret havefesterne.

Derfor inviterer de i år til havefester med alt fra Kandis til Midt om natten, der er klar til at spille op til fællessang. Dansegulvet bliver nemlig pakket væk til de første par havefester for, at de kan overholde corona-restriktionerne, der er tænkt nøje ind i planlægningen.

- Vi tager alle forholdsregler. Så hellere at vi kan åbne mere op med for eksempel dansegulv. Hellere bygge det den vej end bygge det ned af, siger Jonas Bonnerup, der påpeger, at de også har anmodet om at få en corona-testbil ud til havefesterne.

Program for havefesterne

22. maj kl. 15-22: Hyggelig havefest med Midt om natten og Tom Donovan.

5. juni kl. 15-22: Hyggelig havefest med John Mogensen Jam og Shubi.dk.

19. juni kl. 15-22: Hyggelig havefest med et endnu ufærdigt program.

3. juli kl. 15-22: Hyggelig havefest med Keen on Queen og et lokalt band.

28. august kl.15-22: 90'er havefest med Morten Hampenberg, Daze og Mikè fra Cargo.

10. septemper kl. 17: Havefest med Kandis-koncert.

Det betyder, at havefesterne bliver arrangeret, så man sidder otte personer ved et bord, og så er hvert bord et selskab. Som udgangspunkt må man ikke bevæge sig frit rundt, og det betyder derfor også, at de forventer, at man skal kunne bestille mad- og drikkevarer fra sit bord, hvorefter det vil blive serveret.

Bliver samfundet åbnet mere op, vil der være mulighed for, at man selv kan gå op til boderne for at købe mad- og drikkevarer, ligesom der med stor sandsynlighed vil blive lavet et dansegulv, man kan slå sig løs på.

Håb for havefester

Coronavirussen og de medfølgende restriktioner skal dog ikke stå i vejen for en god havefest, hvis du spørger Jonas Bonnerup. Og derfor gør de deres bedste for at skabe en hyggelig aften, du sent vil glemme.

Derfor er det både muligt at booke et ophold på Assersbølgaard i forbindelse med havefesterne, ligesom de har arrangeret buskørsel fra Rødding, Skodborg, Vejen, Holsted, Brørup og Gørding. Det kan man købe billet til samtidig med, at man køber billetter til havefesterne på Assersbølgaards hjemmeside.

Jonas Bonnerup og hans kollegaer har nemlig tiltro til, at havefesterne bliver en realitet, og derfor gør de lidt ekstra for at vise, at de tror på det. De går endda med et lille håb om, at de kan sætte flere billetter til salg, end de 500 der lige nu er til salg til hver havefest.

- Vi vil gerne vise, at vi tror, at det er muligt. Vi har rammerne og udstyret til det, så vi føler os forpligtede til at prøve et eller andet. For vi føler virkelig, at det her livemusik skal overleve corona-krisen, siger Jonas Bonnerup.

Skulle det ske, at de er nødsaget til at aflyse havefesterne på grund af nye corona-restriktioner, får man pengene retur for billetten. Men Jonas Bonnerup påpeger afslutningsvis, at havefesterne i det tilfælde ikke vil blive flyttet til næste år, da de vil prøve noget nyt til den tid.


Vi vil gerne vise, at vi tror, at det er muligt. Vi har rammerne og udstyret til det, så vi føler os forpligtede til at prøve et eller andet. For vi føler virkelig, at det her livemusik skal overleve corona-krisen.

Jonas Bonnerup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Ugeavisen Vejen

Lyt til podcasten 'Danmark fortæller': Demensramte Frank kan ikke længere være sin kones bedste ven: Nu har han sat hende fri 8:9

Annonce