Annonce
Ugeavisen Vejen

Ikke et ord om mord

6.a på Andst Børne- og Skolecenter har i lidt over en måned haft skuespil på skoleskemaet. Privatfoto.

6.a på Andst Børne- og Skolecenter har i lidt over en måned haft skuespil på skoleskemaet. Det var for mange meget grænseoverskridende, og de fik vist sider af sig selv, som de ikke selv vidste, at de besad.

Annonce

Andst: 6. a på Andst Børne- og Skolecenter kan se tilbage på en lærerig måned, hvor der har stået skuespil på skoleskemaet.

De fandt ud af, at når man støttede og roste hinanden, kunne man yde ekstra meget. Sammenholdet i klassen røg i vejret, og der var lyst og glæde hele vejen igennem.

Skuespillet, 6.a skulle opføre, var en krimi-komedie. Stykket handlede om en lille familie, der var på fallittens rand, efter at de for fem år siden, havde givet deres rige onkel Anton deres hårdt opsparede penge, så han kunne investere dem i "sikre" papirer, som nu - ak - viste sig ingenting at være værd.

Men så kom onkel Anton på besøg. Putte, familiens yngste, blev hurtigt klar over, at hun og resten af familien ville arve onkel Antons mange penge den dag, han var væk.

Jamen hvorfor så ikke fremskynde hans død en smule?

Alf undersøger om onkel Anton nu også er død. Privatfoto
Annonce

Dygtige unge mennesker

Onsdag den 6. februar var der generalprøve. Børnehaven, bedsteforældre og 6.a og 6.b fra Østerbyskolen var inviteret. Om aftenen var der skolefest, og før 6.a kunne feste og hygge sig, skulle de lige opføre stykket for alle elever og deres forældre.

- Tre forestillinger der bare sad lige i skabet. Publikum blev underholdt. Som instruktør kan man kun være meget stolt. At arbejde med så dygtige og arbejdsvillige unge mennesker er en fornøjelse, fortæller Helle Jacobsen.

Ida Marie og Oliver fra 6.a beretter om oplevelsen:

- Det har styrket vores fællesskab i klassen at arbejde med skuespillet. Vi er alle vigtige, og det har vi mærket, når der har været nogen syge. Alle har gjort deres bedste. Det har været sjovt at se den store ændring fra første gang, vi øvede, og til vi var klar til at vise stykket.

Vi har lært hinanden bedre at kende, især vores styrkesider og følelser.

Onkel Anton er faldet ud af skabet. Privatfoto
Eleverne opførte krimikomedien: Ikke et ord om mord. Privafoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Annonce