Annonce
Ugeavisen Vejen

Julen er stort set udsolgt

Familien Nielsen fra Holsted har gennem nogle år været stamgæster til børnejulefrokosterne på Hovborg Kro. Foto: Steen Rasmussen
Hovborg Kro har aldrig oplevet noget lignende. Både børnenes og de voksnes julefrokoster går som varmt brød.
Annonce

HOVBORG: - Normalt ringer jeg efter sommerferien rundt til de gæster, som var med sidste år, men det kunne ikke lade sig gøre i år. Der var allerede stort set udsolgt.

Vært på Hovborg Kro Jørgen Jørgensen har aldrig før oplevet en så stor efterspørgsel på julefrokosterne til både børn og voksne som i år. Det har næsten blæst ham omkuld.

- Selvfølgelig er der ledige pladser på nogle af julefrokosterne hist og her, og der kan også komme afbud, så mange skal jo bare men i det store hele er der udsolgt. Det er jo dejligt, at så mange har lyst til at være med her hos os, men det betyder jo også, at vi kan være nødt til at sige nej til nogle af vores stamkunder. Det er jeg aldrig glad for.

Jørgen Jørgensen har ikke noget præcist svar på, hvorfor 2019-julen er så efterspurgt, men han gætter på, at det har noget at gøre med, at den gamle kroen ikke rører ved den gamle jul.

- Man skal holde fast i traditionerne. Det gør vi. Alt ligner sig selv år efter år, og jeg tror det er det, og så den hygge der helt automatisk findes på en over 200 år gammel kro, som er helt afgørende for, at vi har så stor søgning.

- En firmaejer sagde til mig, at han ikke ville invitere sit personale med til en stor julefrokost, hvor hele selskabet bliver spredt lige efter man har sagt goddag til hinanden. Her på kroen sidder man sammen hele aftenen og kan få snakket sammen og hygget sig.

Hovborg Kro har i år syv julefrokoster for voksne og fire for børn med pårørende.

Man skal holde fast i traditionerne. Det gør vi. Alt ligner sig selv år efter år, og jeg tror det er det, og så den hygge der helt automatisk findes på en over 200 år gammel kro, som er helt afgørende for, at vi har så stor søgning.

Jørgen Jørgensen

Krovært Jørgen Jørgensen kan opleves på slap line sammen med sine nisser til julefrokosterne. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Gå jer til en gratis hjertestarter

Annonce