Annonce
Ugeavisen Vejen

Louis Nielsen kåret til tredjebedste arbejdsplads og bedste indenfor detail

Great Place to Work-certificeringen tildeles virksomheder, hvor kulturen på arbejdspladsen kendetegnes af en særlig høj grad af tillid og et generelt positivt arbejdsmiljø. Den er baseret på en lang række data og informationer om virksomheden, herunder anonyme spørgeundersøgelser blandt virksomhedens medarbejdere. Foto: PR

Vejen: Det er fedt at arbejde hos Louis Nielsen Vejen. I hvert fald, når man spørger medarbejderne selv. Optikerkæden netop blevet kåret som Danmarks tredje bedste arbejdsplads og nummer et indenfor detail.

Louis Nielsen er netop blevet kåret som Danmarks tredje bedste arbejdsplads og Danmarks bedste arbejdsplads indenfor detailbranchen. Det skete, da organisationen, Great Place To Work, kårede Danmarks bedste arbejdspladser via et Facebook-event.

Sidste år blev Louis Nielsen kåret som Danmarks femte bedste arbejdsplads. Det er altså lykkes for virksomheden at kravle to pladser op.

– I et vanvittigt år med corona, hvor vores arbejdsliv er blevet vendt op og ned flere gange, har vi ikke bare holdt placeringen fra sidste år, vi er lykkes med at rykke to pladser op ad listen, så vi i dag kan kalde os for Danmarks tredje bedste arbejdsplads og Danmarks bedste arbejdsplads indenfor detail. Det er jeg virkelig stolt over, siger Louis Nielsens HR-chef, Christina Elong Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

4 gode råd før bilkøb

Ugeavisen Vejen

Ny bil - nye vaner

Annonce