Annonce
Ugeavisen Vejen

Mød odderen, fisken og insekterne i Holsted Å-Park

Holsted Å-Park bliver officielt indviet fredag den 14. august. Foto: Vejen Kommune.
Odderen er normalt et sky dyr, men nu er den gået på land i Holsted.
Annonce

Holsted: Børn og barnlige sjæle kan godt begynde at glæde sig. Fredag den 14. august bliver den nye legeplads ved Holsted Å-Park officielt indviet.

Området omkring Holsted Å gav legepladseksperterne Noles A/S ideen til at samle de dyr, der naturligt er ved åen. Derfor har de skabt den store, karakteristiske legeskulptur, odderen, og alle dens venner fra åen.


Vi er klar til at holde en fest og håber, at rigtig mange af byens mindste vil tage deres forældre eller bedsteforældre med.

Jan Møller Pedersen


- Kommunens opdrag var at etablere en legeplads som et mødested for familier med børn op til 12 år som den primære målgruppe. Det er virkelig lykkedes Noles A/S at skabe et både smukt, kreativt og skulpturelt miljø, hvor der er plads til, at motorikken kan blive udfordret, siger Vagn Sørensen, Udvalgsformand for Teknik & Miljø i Vejen Kommune.

Annonce

Også for de mindste

Til de mindste er temaet dyr og planter fra åen. Her møder man et område med en flot rutsjebane formet som en fisk, sand, sansegynge, et legehus, en vippe og en balancebane.

For de større børn indeholder pladsen med insekterne masser af nye legemuligheder med gynger, armgang, broen, kæmpenettet, bomme, svævende reb, trædestubbe, natursten og klatrenet. På drejepladen kan man også få sig en rundtosset snurretur.

- Vi er klar til at holde en fest og håber, at rigtig mange af byens mindste vil tage deres forældre eller bedsteforældre med, fortæller Jan Møller Pedersen fra Holsted Lokalråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Sys og Malene på salme-tur

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Annonce