Annonce
Ugeavisen Vejen

Mariann Mikkelsen giver julekoncert

Askov Kirke danner onsdag den 2. december rammerne for julekoncerten med Mariann Mikkelsen. Foto: Veronica Isabelle Stubberud.

Vejen: Mariann Mikkelsen giver onsdag den 2. december kl. 19:00 julekoncert i Askov Kirke.

Mariann Mikkelsen er en ung sanger, musiker og performer med et alsidigt repertoire – lige fra opera og musical til folkemusik og danske viser. Hun optræder ofte som solist til både private og offentlige arrangementer i forskellige konstellationer og giver solokoncerter med akkompagnement på klaver eller keltisk harpe.

Den unge sangerinde er uddannet med topkarakter i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium. Derudover har hun flere gange været solist i Disney-filmkoncerter med musik fra Frost og Skønheden og udyret.

Annonce

Til julekoncerten i Askov kirke vil Mariann synge kendte danske julesange samt international julemusik fra blandt andet Frankrig og de keltisk lande med eget akkompagnement på keltisk harpe.

Billetterne koster 70-90 kr. og kan købes på Vejen Kunstmuseum eller ved indgangen til kirken. Det er Museums- og Kunstforeningen for Vejen og Omegn, der står for koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

70 år

Annonce