Annonce
Ugeavisen Vejen

Musikskole-elever giver onlinekoncerter

Eleverne på Vejen Musikskole havde glædet sig til forårets koncerter. De bliver stadig afviklet - dog via livesending på skolens facebook-side. Arkivfoto
Annonce

Vejen: Lige siden starten af Corona-krisen har eleverne fra Vejen Musikskole ufortrødent arbejdet videre med at dygtiggøre sig indenfor deres sang og musik.

- Ingen tvivl om, at det har været en udfordring for både elever og lærere, at vi ikke har kunne spille sammen som før covid-19. Al undervisning er nemlig foregået online over Skype, Zoom, FaceTime og lignende. Heldigvis er teknologien nået så langt, at næsten al undervisning har kunnet fortsætte online, endog til tider med visse fordele. Nogle elever har nemlig i denne tid mere end tidligere været i stand til at fordybe sig i at spille ved at afveksle online-lektielæsningen med deres fritidspassion, musikken. Det er skønt at se og opleve, at nærværet omkring sangen og musikken er blevet forstærket i denne tid – næsten som i gamle dage, hvor der var mere tid til at være sammen, udtaler musikskoleleder Gitte Hvid i en pressemeddelelse. Dejligt at opleve hvordan sangen og musikken, også i disse tider, trods alt har været med til at skabe glæde og godt humør.

- Vi håber, at rigtig mange vil besøge os på Vejens Musikskoles Facebookside til de forestående online-koncerter med vore dygtige elever.

Koncerterne kan opleves mandag den 25 maj, torsdag den 4. juni, tirsdag den 9. juni samt onsdag den 17. juni i tidsrummet 19-20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce