Annonce
Ugeavisen Vejen

Nummer 1 igen, igen, igen, igen, igen

Uddeler i Glejbjerg Brugs Henrik Klausen kan igen glæde sig over, at kunderne er ellevilde med den lokale service. Foto: Steen Rasmussen
Glejbjerg Brugs er atter kåret som landets bedste og mest kundevenlige. Uddeler Klausen er ikke uenig.
Annonce

GLEJBJERG: Skal det være godt at handle ind, så skal det ske i Glejbjerg Brugs!

Det må stå fast, efter brugsen for sjette gang er blevet kåret som Danmarks bedste. Kundebetjeningen og sortimentet i Borgergade kommer ind på en klar førsteplads i en forbrugerundersøgelse.

- Vi har i spørgeundersøgelsen fået 91 point af 100 i år, og nummer to fik 86, så vi vinder med en fin margen, konstaterer uddeler Henrik Klausen.

- 91 er det samme som sidste år. Det bedste år fik vi 94 point, men spørgsmålene i undersøgelsen er forskellige fra år til år, og derfor er pointene det også. Men alt i alt holder vi et stabilt højt niveau. Og det er jo fint.

Henrik Klausen fortæller, at 2020 hidtil har været et meget flot år trods corona-nedlukningen.

- Det har været et fantastisk år, og hvis det fortsætter, så bliver det vores bedste år hidtil, så det håber vi da på. En god økonomi er jo forudsætningen for, at vi kan få nedbragt vores gæld fra opførelsen af den nye butik og samtidigt få råd til løbende at foretage den nødvendige renovering og fornyelse.

Bestyrelsen og uddeleren har indledt et fremtidsprojekt, hvor alle møder ind med ønsker og ideer til "Strategi 2030". Det kunne for eksempel være en vaskehal ved benzinanlægget.

- Vi skal bruge tid på at se ind i krystalkuglen, og vi skal sørge for, at der hele tiden sker noget nyt. Det må ikke gå i stå.


Vi skal bruge tid på at se ind i krystalkuglen, og vi skal sørge for, at der hele tiden sker noget nyt. Det må ikke gå i stå.

Henrik Klausen, uddeler
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Dagens kalendertal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

HJ-Tools fylder 10 år

Annonce