Annonce
Ugeavisen Vejen

ProAutomatic hædret med årets erhvervspris

Stifter og ejerdirektør Michael Schrøder og Bo Christensen, Pro-Automatic i Holsted modtog i aftes UdviklingVejens Erhvervspris 2020. Til højre er det direktør for UdviklingVejen Ulrik Kragh. - Det er ikke et enmandsshow. Vi er halvanden hundrede i Pro-Automatik, og alle bidrager og har derfor del i den pris, som vi er meget stolte af at modtage, sagde Michael Schrøder i sin takketale. Foto: Steen Rasmussen
Blandt tre kandidater modtog Michael Schrøders virksomhed i Holsted tirsdag aften UdviklingVejens store pris. Det skete ved Genforeningsfesten på Hotel Skibelund Krat.

VEJEN: Med ordentlighed og professionalisme kommer man langt!

Det var budskabet i formand for UdviklingVejen, Ole Stubbes tale, da han tirsdag aften uddelte Årets Erhvervspris til Holsted-virksomheden Pro-Automatic.

- Med dyder som overholdelse af aftaler, rådgivning og hjælp til kunderne og generel ordentlighed, har Pro-Automatic kæmpet sig fra at være en iværksættervirksomhed til markedsleder, og får nu forespørgsler på langt de fleste små som store- og komplicerede fordelingsanlæg, der opføres i Danmark.

Annonce


Med dyder som overholdelse af aftaler, rådgivning og hjælp til kunderne og generel ordentlighed, har Pro-Automatic kæmpet sig fra at være en iværksættervirksomhed til markedsleder.

Ole Stubbe


- Pro-Automatic har opnået en markant position i markedet, ved at garantere deres kunder fuld dokumentation, højt serviceniveau og faglig ekspertise igennem hele forløbet.

Forhistorien

- En position der er opbygget siden 1992, hvor Michael Schrøder efter en elektriker- og ingeniøruddannelse, samt et kort arbejdsophold i Berlin etablerede Pro-Automatic i Holsted.

- Dyderne har skabt et renommé som virksomheden, der er ekspert, og hvor man kan få hjælp. For at vedligeholde relationerne har Pro-Automatic salgskontor i Holsted og Albertslund, og når kunderne, de tekniske rådgivere og de dygtige studerende virkelig skal knyttes til virksomheden, inviteres til et af de mange årlige arrangementer på Speedwaybanen i Holsted.

- Generelt fokuserer Pro-Automatic på at være den helt unikke samarbejdspartner og leverandør af fordelingstavler, frem for at sprede sig på omkringliggende komponenter og el-fagligheder.

Annonce

Flere ejere

- Det kan umiddelbart virke smalt og konjunktur sårbart, hvilket så er afbalanceret ved at være repræsenteret til forskellige brancher, så kunder som elinstallatører, store slutkunder, energiforsyninger, vand- og spildevandsselskaber og producenter af vindmøller og solceller igennem årene har bidraget med en jævn stigende omsætning, sagde Ole Stubbe i sin tale.

- De nye ejere har bidraget med yderligere professionalisering, nytænkning og mulighed for at tænke endnu mere langsigtet strategisk med investeringer i udstyr og supplerende medarbejdere.

- Så selv om det i mange år har gået stærkt med væksten hos Pro-Automatic, har UdviklingVejen store forventninger til at følge og blive inspireret af den forsatte vækst og udvikling fra virksomheden i Holsted.

Professionelt

Pro-Automatic, der er hædret med UdviklingVejens Erhvervspris 2020, fremstille eltavler i alle størrelser – lige fra små serieproducerede gruppetavler til komplekse styre- og fordelingstavler. Virksomheden udbyder markedets mest innovative tavler, der efterlever højeste standart for kvalitet.

Virksomheden har 140 medarbejdere.

Med en udvidelse på 1200 kvadratmeter kommer produktionsarealet i Holsted op på samlet 7500 kvadratmeter.

Pro-Automatic ejes af søskendeparret Michael Schrøder og Liselotte Schrøder og Michael Schrøders hustru Linda. Fore tre år siden valgte de at tage investorer med i ejerkredsen, bl.a. en anden stærk, lokal virksomhed, Moldow, som ejes af familien Hansen med Preben Hansen som administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

Bibliotekets klumme: Samtale fremmer forståelsen

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

EU-projekt hjalp gourmethotel videre

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Forfatterbesøg i Baldersbæk: Dramatiseringen tager form

Ugeavisen Vejen

Victor Svold spiller på Studio 73

Ugeavisen Vejen

AUI's ungdomsafdeling runder magisk medlemstal

Ugeavisen Vejen

Thomas Pedersen har bestået sin svendeprøve

Ugeavisen Vejen

Keld Stovgaard takker af efter 46 år

Ugeavisen Vejen

Jubilar: Nærvær og omsorg betyder alt for mig

Ugeavisen Vejen

Voddersminde: Nu også med en meget lille festival

Ugeavisen Vejen

Netværksarrangement var en stor succes

Ugeavisen Vejen

DGI Hærvejsløbet sender igen tusindvis af motionscykelryttere på vejene

Ugeavisen Vejen

Hovborg-Lindknud: Et døgn i E-sportens verden

Ugeavisen Vejen

50 tilhørere tog udfordringen op

Ugeavisen Vejen

Solen skinner på de lokale: Butikkerne indhentede det tabte i forsommeren

Ugeavisen Vejen

Holsted Motetkor indbyder til mini-sommerkoncert

Ugeavisen Vejen

Husker du at værdsætte de vigtige mennesker i dit liv?

Ugeavisen Vejen

Hus blev gennemrodet: Det er højsæson for indbrudstyve

Ugeavisen Vejen

Madsens fantastiske samling: Grafiske værker i Askov Kirke

Ugeavisen Vejen

Føvling Petanque spillede dobbeltrunde på Sjælland

Ugeavisen Vejen

Koncerten kom til beboerne på Lille Veum

Ugeavisen Vejen

Mariehøns: De små bidrager til et smil

Ugeavisen Vejen

Det er ikke engang hemmeligt: Den gamle bademester tager en dukkert mere

Ugeavisen Vejen

Et irritationsmoment forsvinder: Tuk tuk skal få hjemmeplejen tørskoet frem når regnen siler ned

Annonce