Annonce
Ugeavisen Vejen

SuperBrugsen bygger ud: Nu er det personalets tur

Det er her på bagsiden af SuperBrugsen i Brørup, at uddeler Rene Hansen ar sat en udvidelse af lageret i gang. Bygningen skal stå færdig til påske. Foto: Steen Rasmussen
Brørups store dagligvarebutik investerer tre millioner kroner i udvidelse af lageret med 270 kvadratmeter.
Annonce

BRØRUP: SuperBrugsen i Brørup udvidede og renoverede butikken for fire år siden, for at give kunderne en supermoderne dagligvarebutik med masser af plads og et stort udbud af varer. Den side af sagen er på plads.

- Nu er det personalets tur, fastslår uddeler Rene Hansen.

- Da vi byggede ud i 2016 tog vi 100 kvadratmeter af lageret med til butikken, og det har betydet, at lageret ganske enkelt er for lille. Det skal vi nu have gjort noget ved for de ansattes skyld.

- Som det er i dag, er vi hele tiden nødt til at bytte rundt på varerne på lageret, når vi får nye varer hjem. Det er ikke optimalt, at vi skal flytte rundt på varerne flere gange. Når vi får mere plads bliver arbejdsgangen med effektiv.

Håndværkerne er gået i gang med udvidelsen. Der skal bygges 270 kvadratmeter bag på brugsen mod nordvest. Det kommer til at koste cirka tre millioner kroner og bygningen skal stå færdig i slutningen af marts.

I øvrigt ønsker Rene Hansen sig et trafiklys - i en slags efterjulegave. Hvis han kunne bestemme, blev trafiklyset opstillet i Søndergade/Fredensvej krydset. Det er ikke kun om fredagen, der er trafikpropper der.

- Der er kaos hver dag, så et trafiklys vil være meget velkomment.

SuperBrugsen i Brørup bygger bagud - 270 kvadratmeter lager.Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce