Annonce
Ugeavisen Vejen

Vejen Golfklub får ny men velkendt restauratør

Martin Beltoft Olsen er ny forpagter af caféen i Vejen Golfklub. Foto: Chresten Bergh

Det bliver et kendt ansigt, der tager imod café-gæsterne i Vejen Golfklub i den kommende sæson. Martin Beltoft-Olsen tager over efter de tidligere forpagtere Malene Kaisen Nielsen og Kjeld Block Jacobsen.

Annonce

Vejen: 43-årige Martin Beltoft-Olsen er vendt tilbage som forpagter af caféen i Vejen Golfklub. Han har netop fået overdraget nøglerne til køkkenet og flytter ved samme lejlighed sit cateringsfirma TapasTilDøren, der nu også får adresse på Vigårdsvej 2.

- Jeg har haft et fantastisk 2018 med 14.000 solgte tapas-kuverter, så TapasTilDøren fortsætter. Det spiller jo ingen rolle, hvor køkkenet ligger. Men når sæsonen i golfklubben starter op omkring 1. april, drosler jeg nok lidt ned i TapasTilDøren, for golfspillerne skal være i centrum, fortæller han.

Han valgte at stoppe som selvstændig i 2015 efter fire sæsoner med restaurant Vejen Gourmet, som restauranten hed dengang.

Årsagen var, at det var svært at få det til at fungere med familielivet. Derfor fik han ansættelse hos B.C Catering i Kolding, men efter et par år som ansat, vendte han i oktober 2017 tilbage som selvstændig med åbningen af TapasTilDøren.

- Jeg havde længtes efter at være herre i eget hus, forklarer han.

Mad ud af huset

Nu glæder han sig til at starte op i caféen, dér som udgangspunkt ikke tager selskaber ind.

- Da vi drev Vejen Gourmet, blev det til alt for mange timer. I det nye koncept skal der ansættes nogle unge mennesker, som kan tage over klokken 16, så jeg kan komme hjem til familien. Men selvom vi ikke bliver en selskabsrestaurant, så leverer vi gerne mad ud af huset til selskaber, fortsætter Martin Beltoft-Olsen.

Martin Beltoft-Olsen er uddannet på restaurant Faklen i Aalborg, har været køkkenchef på blandt andet Gammel Vrå Slot, haft egen restaurant i Jomfru Ane Gade og har flere års erfaring indenfor cateringbranchen. Desuden har han drevet kantinen på pædagogseminariet i Kolding.

Familien tæller hustruen Betinna, og drengene Villads og Johan på henholdsvis 11 og 13 år.

Da vi drev Vejen Gourmet, blev det til alt for mange timer. I det nye koncept skal der ansættes nogle unge mennesker, som kan tage over klokken 16, så jeg kan komme hjem til familien.

Martin Beltolft-Olsen, ny forpagter af caféen i Vejen Golfklub
Martin Beltoft-Olsen fortsætter driften af cateringfirmaet TapasTilDøren fra samme adresse. Foto: Chresten Bergh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Med hjertet på rette sted

Ugeavisen Vejen

Rallyløb slutter i Vejen

Ugeavisen Vejen

Velkommen til benzinfolket

Annonce