Annonce
Fælles for køkkenassistenterne er, at de arbejder på et af Vejen Kommunes plejecentre, og at de gerne vil have inspiration til, hvordan de kan gøre den daglige bagning lidt mere interessant og varieret. PR-foto
Ugeavisen Vejen

Brød og boller får en opgradering

Køkkenassistenterne får gode fif til bagning på kursus og bliver klogere på, hvordan de kan lave lækre kager, brød og boller med surdej.
Annonce
  • Fælles for køkkenassistenterne er, at de arbejder på et af Vejen Kommunes plejecentre, og at de gerne vil have inspiration til, hvordan de kan gøre den daglige bagning lidt mere interessant og varieret. PR-foto
  • Opskrifterne studeres nøje. PR-foto
  • Der blev bagt en masse forskelligt bagværk. PR-foto
  • Så skal der håndpiskes. PR-foto
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Asfaltsjakket mestrede 5 minutters effektiv brandslukning: - Det ser mere voldsomt ud, end det egentlig var

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Smilla og Thea søger livets vilde drømme i en presset dagligdag: - Jeg er en sensitiv person, så stress rammer mig nok mere end andre

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Michael er tredje generation og genåbner slagterbutik: - Jeg husker, jeg badede i slagterbaljen, mens butikkens medarbejderne var i sving

Ugeavisen Vejen

Hjælp, her får de jævnligt besøg af indbrudstyve: - Det har været helt galt det sidste års tid

Annonce