Annonce
31-årige Daniel Babaei har solgt sit pizzeria i Vils og åbnet et nyt i Søndergade i Vejen. Foto: Søren Dippel
Ugeavisen Vejen For abonnenter

Daniel Babaei har varmet ovnen godt op

I sit hjemland var han automekaniker, men efter at være flygtet til Danmark har den 31-årige iraner, Daniel Babaei, arbejdet i restaurationsbranchen. Mandag åbnede han Vejen Pizza & Grill.

Annonce
  • 31-årige Daniel Babaei har solgt sit pizzeria i Vils og åbnet et nyt i Søndergade i Vejen. Foto: Søren Dippel
  • 31-årige Daniles Babaei har åbnet Vejen Pizza og Grill i Søndergade i Vejen. Foto: Søren Dippel
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Michael er tredje generation og genåbner slagterbutik: - Jeg husker, jeg badede i slagterbaljen, mens butikkens medarbejderne var i sving

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Hjælp, her får de jævnligt besøg af indbrudstyve: - Det har været helt galt det sidste års tid

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Annonce