Annonce
Absalonsgade

Derfor bliver historisk vejskilt fjernet fra Absalonsgade

Linie 14 skiltet er blevet fjernet i Absalonsgade på Vesterbro.
Som en del af et større genopretningsprojekt af 'Museumsgaden' Absalonsgade er det gamle Linie 14 skilt nødt til at blive pillet ned foreløbigt, mens renoveringen står på.
Annonce

Der er sat 7,5 millioner kroner af til at give Absalonsgade et godt og grundigt ansigtsløft det kommende stykke tid. Når kommunen renoverer, gør de det fra facade til facade. Det vil sige, at der gennemrenoveres signaler, stikledninger, vejbrønde og belægninger.

Det er også grunden til, at historiske skilte som 'Linie 14'-skiltet lige nu bliver pillet ned i gaden, men skiltet kommer som udgangspunkt tilbage igen, når arbejdet er færdigt:

- Der bliver i udgangspunktet ikke ændret på skilte under sådanne genopretninger, skriver Teknik og Miljøforvaltningen.

Annonce

Flere projekter sat i gang på grund af corona

Flere anlægsprojekter, som fx renoveringen af Absalonsgade, er rykket frem til 2020 og 2021. Det skyldes, at KL og regeringen i marts indgik en aftale, der skal holde gang i dansk økonomi efter corona. Aftalen frigør kommuner fra anlægsloftet i 2020, hvilket betyder, at kommuner har fået grønt lys til at bruge en helt masse penge.

Københavns Kommune har derfor rykket en masse anlægsprojekter frem - projekter, der ellers var sat i bero på grund af manglende anlægsmåltal, der fastlægger, hvor mange penge kommunen må bruge til anlæg, byggeri og renovering.

Projekterne igangsættes altså allerede i 2020 og 2021 som følge af aftalen. På selve Vesterbro er flere anlægsprojekter sat i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

En unik perle fylder fem

Rooftop-art

Du så mig godt - på Rooftop

Vesterbro

Vil du lave hækleklub eller politisk debat i Café Sonja? Endnu flere frivillige skal give liv til nye meningsfulde fællesskaber

Vesterbro

Byttebikserier ved Ruben og Bobby

Vesterbro

Bliv gift i et snuptag

Indre By

Skal du være tivoli-garder?

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Annonce