Annonce
Annonce
Sydhavnen

Kvindelige fængselsbetjente kørt på skadestuen efter overfald med knytnæveslag

De ansatte, der bestyrer de danske fængsler, er presset på bemandingen. Det har været fremme flere gange, men efter to overfald med få dages mellemrum, er det tid til endnu et opråb.

Annonce
Annonce
Vesterbro

Min far var en rockstjerne

Aktivisme

Kom så Vesterbro: Nu rydder vi op

Vesterbro

Fornem pris til Enghaveparken

Annonce
Alarm112

Bilist kører gennem glasparti til hotel og rundt i receptionen

En 45-årig mand er anholdt, efter at han sent lørdag aften styrede en bil gennem glaspartiet til Tivoli Hotel i København og videre ind i receptionen. Det oplyser vagtchefen hos Københavns Politi. - Af uvisse årsager kører han bilen gennem indgangspartiet til hotellet og kører rundt inde i receptionen. Vi har en mistanke om, at han er påvirket af alkohol og/eller narko, så han er sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, oplyste vagtchef Henrik Svejstrup kort efter midnat natten til søndag. I løbet af natten har den 45-årige mand erkendt, at han var påvirket af både det ene og det andet. - Han er desuden sigtet for groft hærværk, og det har han også erkendt, siger Henrik Svejstrup tidligt søndag morgen. Udover at ødelægge vinduesfacaden på hotellet påkørte manden også en betonpille. Personalet på det firestjernede hotel tilbageholdt manden, der forsøgte at slippe væk til fods, efter at han var steget ud af køretøjet. - De måtte lige holde fast ham i, indtil vi kom frem, siger vagtchefen. Politiet modtog anmeldelsen klokken 23.28, og en patrulje ankom kort efter til hotellet på adressen Arni Magnussons Gade 2. Den mistænkte, der bor i København, har ikke kørekort. Hen over natten har politiet også fået afklaret, at det var den anholdte selv, som ejede bilen - en mindre Mazda. - Den er totalskadet, konstaterer vagtchefen. Ingen personer kom fysisk til skade i forbindelse med hændelsen. /ritzau/

Kultur

Kødbyens nye hotspot: Cocktails, bikinitoast og afslappede omgivelser

Når restauranterne så småt begynder at åbne igen, kan du se frem til et helt nyt hotspot i Kødbyen: 'Tranquilo Bikinis'n'Cocktails by NÆRVÆR'. Her kan du og din omgangskreds slå jer ned i afslappede omgivelser med lækre drinks og god musik.

ByensBedsteLIV

Del dine bedste takeaway-oplevelser og vind gavekort på 500 kroner

Vi bor i en by, hvor der stadig er utallige muligheder for at leve det gode liv. Det er vigtigt at huske i en tid, hvor vi ikke kan mødes på restauranter og cafeer. Når fremtidsudsigterne er lidt uklare som nu, er det også vigtigt at huske at forkæle sig selv.

Annonce
Annonce
Klumme

Szhirley er et frisk pust til Vesterbro

Debat

Enhedslisten undskylder fejl

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce