Annonce
Rooftop-art

Du så mig godt - på Rooftop

Rooftop sidste år med teksten Jeg prøver ikke at grade: Foto: René Mølskov
Den sidste udstillingsrække hos Rooftop International kan nu opleveves ved Den Hvide Kødby ud mod Dybbølsbro Station

RoofTop International er både den anden og sidste udstillingsrække hos RoofTop International, der præsenterer kunstnere, der både har et udenlandsk perspektiv og en dansk tilknytning.

Sidste udstilling kan opleves fra 31.juli til 31. august med fernisering fredag 31.7 fra kl. 18-20.

RoofTop er et 12 meter langt lysskilt, der fungerer som udstillingsplatform i Den Hvide Kødby. Det er opstillet på toppen af en nedrivningsejendom i Ingerslevsgade 84 A.

Her, med udsigt over banelegemet og ved indgangen til den pulserende Kødby bliver der udstillet for syttende - og sidste gang.

Lysskiltet var i 2019 udstillingsplads for 10 udstillinger over 10 måneder og i år bliver det 7 og sidste værk i en række vist.

Du så mig godt

C. Y. Frostholmsværk markerer RoofTop’s afslutning. Værket præsenterer ordene "du så mig godt", sat på hvert sit gule rektangel af baggrundsfarve, der mimer formen på en post-it-seddel.


Pressefoto:C. Y. Frostholm:du så mig godt, RoofTop 2020.


Teksten står med kunstnerens egen håndskrift, og ordene fremstår som private, flygtige notater. Bortset fra de gule felter med skrift, er lysskiltet efterladt bart, så det er muligt at se ind i selve lyskassen.

Værket sætter et punktum for det lange udstillingsforløb af forudgående værker, som nu bliver opsummeret i sætningen: "du så mig godt."

C. Y. Frostholm(f. 1963), i daglig tale Cyf, er forfatter og billedkunstner. Han har udgivet poesi og prosa siden 1985 og udstillet fotografi og installationskunst siden 1991.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce