Annonce
Byliv

Få forsmag på Banegaardens kulinariske oplevelser

Banegaarden byder på "Arepas, Øl og Afstand” i weekenden. Området er en del af Otto Busses Vej området, der er under byudvikling. Foto: Pressefotos Bannegaarden

Selvom corona lægger en dæmper på madoplevelserne, inviterer den grønne kulturdestination Banegaarden på “Arepas, Øl og Afstand” i weekenden 20. og 21. marts.

Lørdag og søndag fra klokken 11-17.00 kan du komme forbi og opleve, hvordan Banegaarden blandt andet kommer til at smage, når corona tillader, at der åbnes for en ny sæson af kulinariske oplevelser.

- Vi glæder os helt vildt til at vise københavnerne lidt af, hvad vi kan på Banegaarden, og hvad de kan glæde sig til, når vi må åbne mere op, siger Ida Marie Banke fra Banegaarden.

Den venezuelanske stjernekok Karlos Ponte, kendt fra sine anmelderroste restauranter Taller og PMY, langer Arepas (sydamerikanske majsbrød med fyld) over disken med enten portobello og østershatte eller pulled beef og cheddar.

Til at slukke tørsten vil der være fadøl fra Kølster og hjemmelavet lemonade.

Det hele er først til mølle, og af coronahensyn vil der ikke være spisepladser til rådighed. Men man kan nyde mad og drikke, imens man tjekker området ud.

Du kan læse mere om Banegaarden ved at klikke her.

I tvivl om, hvor det nu lige er, Banegaarden ligger? Så se her - det er en del af Otto Busses Vej området, der er under byudvikling. Foto: Pressefotos Bannegaarden
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce