Annonce
BYLIV

Iværksætter, investor og restauratør Lars Broberg fylder 50 år

Når der på kalenderen står 20. april, vil Lars Broberg fra Vesterbro fylde 50 år. En karrieremand, der har prøvet lidt af hvert i livet - og stadig jagter nye projekter. Foto: Troels Johannsen, Photography

Tirsdag 20. april fylder Lars Broberg 50 år. Iværksætteren, investoren og restauratøren, der i dag bor på Vesterbro, kan på sin fødselsdag se tilbage på en karrierevej, der ikke har været den mest oplagte.

Karrieren har nemlig budt på jobbet som fuldmægtig i Rigsrevisionen til partner i restauranten Tapasbaren, dernæst administrationschef i Københavns Kommune, derpå som CFO i Finansforbundet, siden direktør i Farmakonomforeningen og efterfølgende som direktør i Hallernes Smørrebrød. I dag er han medejer af restaurant Rosé Rosé i Hellerup.

Selvom Lars Broberg gjorde sine uddannelsesmæssige kompetencer og personlige kvaliteter gældende gennem en årrække som administrationschef, CFO og direktør i store organisationer, så var der også bud efter hans evner tilbage i restaurationsbranchen. Hos Hallernes Smørrebrød fik han ansvar for at gennemføre store, organisatoriske og forretningsmæssige forandringer på kort tid efter en periode med massiv vækst i virksomheden.

Annonce

Det var under tiden i Hallernes Smørrebrød, hvor det gik op for Lars Broberg, at iværksætteri trak mest i ham, og at hans hjerte brændte for at gøre restaurationer lønsomme og veldrevne. Resultaterne, hvor både top- og bundlinjen blev øget med tocifrede procenter, gav ham appetit på igen selv at etablere virksomhed i restaurationsbranchen. Dette førte til realiteten af Rosé Rosé.

Nu sætter Lars Broberg jagten ind på flere projekter og partnere i restaurationsbranchen, som kan have gavn af hans evner til at styrke lønsomheden og væksten.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce