Annonce
Vesterbro

Karate-kunst til Vesterbro

Arkivfoto (ikke relateret til karateklubben Tiger Sport)

Til august flytter en ny karateskole til Vesterbro. men ifølge en af de tre ejere, Karate-kokken Nanette Madsen, er det ikke bare en karateklub - det er et rum for fællesskab. På Vesterbro Bladdet elsker vi fællesskaber, og kan derfor afsløre, at Tiger Sport gerne vil have to unge graffiti-kunstnere til at male lokalerne.

"Vi tror på et fællesskab hvor der også er plads til dig, så hvis du kan male graffiti, er kreativ, og har lyst til at møde skønne mennesker, der kunne blive en del af din fremtid – så er det denne konkurrence du skal deltage i," skriver de til Vesterbro Bladet.

For at være med i konkurrencen om at udsmykke lokalerne på Vesterbrogade skal man være mellem 15 og 18 år, sende en skitse til nanette@madsenskitchen.dk og desuden skal man opfylde disse krav:

Der er farvekoder på malerierne: Farver: betongrå, lys grå, hvid, sort, bladgrøn, støvet grøn, brun Maleri A: illustration af en person i karatetøj (gi), gerne flere personer. Maleri B: illustration af grøn natur, evt. bjerg, luft. Desuden skal man være forberedt på, at der bliver talt om tegningen og muligvis spurgt ind til mindre ændrings-ønsker.

Man skal sende sin skitse senest 22. juli og værket skal laves mellem 27. juli og 10. august.

Foruden reklamer med værket på hjemmeside og sociale medier samt visitkort får vinderen en hel sæson med karatetræning.

 

Annonce
Alarm112

Mand i kritisk tilstand efter togpåkørsel ved Dybbølsbro Station

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce