Annonce
Vesterbro

Mød Thorup og Raug til festival

Forfatteren Kirsten Thorup er blandt de navne, som kan opleves til festivalen i Apostelkirken på fredag. Foto: Jørn Jessen / Ritzau Scanpix

Kulturfestivalen 'Hvor regnbuen ender' finder sted flere steder i København de næste par uger. Festivalen åbner fredag 7. august i Apostelkirken, Saxogade 13, på Vesterbro, klokken 19-22.

Forfatteren Kirsten Thorup vil fortælle og læse op fra sin nye roman ”Indtil vanvid, indtil døden”. Charlotte Strandgaard læser en ny monolog som hun har skrevet til festivalen om de efterladte syriske børn.

Flere andre navne kan også opleves til festivalen i kirken, Pia Raug synger, akkompagneret af Søren Thuesen, men hvad det er, er en overraskelse.

Annonce

Thulla C. Wamberg, Shohreh Shahrzad og Michael Svennevig runder aftenen af med deres performance "Hvor regnbuen ender", hvor ord, musik og dans finder sammen.

- Festivalerne startede på Vesterbro for 12 år siden, så det er en særlig glæde at åbne festivalen netop i Apostelkirken, hvor det hele startede i kølvandet på flygtningeforestillingen ”Hegn” på Teatret ved Sorte Hest, som jeg havde skrevet. Efter en af forestillingerne mødte Apostelkirkens indvandrerpræst, Niels Nymann Eriksen og jeg hinanden, og det mundede ud i at Niels slog ud med hånden og sagde at han da gerne ville lægge hus til, hvis der også skulle laves kirke-arrangementer – og det blev der, udtaler festivalens bagmand, Michael Svennevig.

Kirken åbner kl. 18.30. Kom senest kl. 18.45, da man bliver individuelt placeret rundt i Kirken efter de gældende afstandsbestemmelser. Der er kun et begrænset antal pladser – og der kan ikke bestilles i forvejen.

Efter åbningsaftenen på Vesterbro er der arrangementer i Vanløse, Østerbro og på Amager og Christianshavn frem til 16. august. Der er gratis adgang til alle arrangementer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiet efterlyser 33-årig mand efter fængselsflugt

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Vesterbro

Erstatter Gasværksvejens Skole: Ny skole klar til skolestart 2024

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Mest læste

Seneste nyt

Annonce