Annonce
Vesterbro

Mens vi venter på Godot: Oplev teater-mesterværk på Teatret ved Sorte Hest

Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer og Kristoffer Helmuth medvirker alle i "Mens vi venter på Godot".
Det tragikomiske teaterstykke "Mens vi venter på Godot" rammer Teatret ved Sorte Hest til september, hvor Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer og Kristoffer Helmuth spiller rollerne.

Mens hele verden venter på vaccinen mod COVID-19, har Teatret ved Sorte Hest besluttet sig for samtidig vente på en mand, der hedder Godot.

Om ikke så længe er de nemlig klar med teaterstykket ”Mens vi venter på Godot”, der handler om to vagabonder, der sidder og venter på Godot, selvom de egentlig ikke ved, hvorfor de venter på ham, eller hvem han er.

Stykket, der er en tragisk komedie, var på plakaten allerede før coronakrisen, men i mellemtiden har mesterværkets dna sat spor i os alle. For nu, hvor vi alle har øvet os på at vente i månedsvis, er det nok mere aktuelt, end det nogensinde har været.

Annonce

Virkelighed kan overgå fiktion

Mens de to vagabonder, der spilles af Nicolas Bro og Mads Wille, sidder og venter, gør de alt, hvad de kan, for at bevare deres værdighed, mens utallige snakke om alt og intet for at få tiden til at gå.


I ”Mens vi venter på Godot” møder vi netop nogle mennesker, hvis grundvilkår det er at vente, og det er fuldstændig absurd, at vi tilfældigvis er ramlet ind i den her situation.


Ifølge teaterchef og iscenesætter Maria Vinterberg ved både hun og resten af verden nu, hvordan det er at vente efter så mange måneder med coronavirussens hærgen. Derfor er stykket særligt relevant lige nu:

-I ”Mens vi venter på Godot” møder vi netop nogle mennesker, hvis grundvilkår det er at vente, og det er fuldstændig absurd, at vi tilfældigvis er ramlet ind i den her situation. Men virkeligheden har det jo med at overgå fiktionen, siger Maria Vinterberg.

Udover Nicolas Bro og Mads Wille er Kristoffer Helmuth og Steen Stig Lommer også med i stykket, der kommer til Teatret ved Sorte Hest til september.

Annonce

Overholder coronaregler

Teatret ved Sorte Hest oplyser, at de naturligvis overholder og følger myndighedernes krav og anbefalinger, så alle trygt kan vende tilbage til teatret til september.

”Mens vi venter på Godot” kan ses fra 4. september til 10. oktober 2020 på Vesterbrogade 150.

Læs mere om stykket på deres hjemmeside her.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiet efterlyser 33-årig mand efter fængselsflugt

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Vesterbro

Erstatter Gasværksvejens Skole: Ny skole klar til skolestart 2024

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Mest læste

Seneste nyt

Annonce