Annonce
Mad og drikke

Ny restaurant: Laver takeaway snask med øko-råvarer og fokus på dyrevelfærd

Her er det en fried chicken sandwich. Foto: Racy
Der er fokus på dyrevelfærd og økologi til trods for, at det skal være nem "comfort food" og snasket som den takeaway du kender. I morgen åbner Racy på Dybbølsgade 55.

Racy der åbner på Vesterbro i 21. oktober lover, at der er fuldt fokus på velsmag, økologi og dyrevelfærd. Ejerne fortæller, at de gerne vil gøre op med ideen om, at takeaway og fastfood ikke kan være gode råvarer, god dyrevelfærd og fokus på velsmag. Deres mål er snasket, saltet, fedtet og smagfuld comfort food, som er lavet af gode råvarer.

- Takeaway og fastfood rimer næsten altid på ringe råvarer, dårlig dyrevelfærd og meget lidt fokus på velsmag, siger Olivier Geppel, en af ejerne bag Racy i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi synes ofte, at vi ser en tendens til, at lige så snart vi snakker fastfood og takeaway, så må kvaliteten af råvarerne godt være mindre god. Ligesom det er meget få steder, man ser økologi og dyrevelfærd som noget, man skal tage alvorligt.

Annonce

Racy kommer derimod kun til at servere oksekød fra danske økologiske gårde, frilandskyllinger og udelukkende økologiske grøntsager.

- Vi kender alle følelsen af at crave det der snaskede, umamitætte, salte, syrlige og lidt fedtede. Og det er lige præcis det, vi prøver at ramme. Bare uden at gå på kompromis med råvarerne, siger Olivier Geppel.

Racy åbner første gang 21. oktober og har herefter åbent tirsdag til lørdag fra klokken 12 til 20.30.
Sandwich ligger på mellem 80 og 95 kroner og derefter afhængig af kominationen med fritter og drikkevarer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Erhverv

Nordmand sælger københavnsk hotel for 600 millioner kroner

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Alarm112

15 FCK-fans tiltalt for voldsomt overfald på 16-årig

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce