Annonce
Vesterbro

Velkommen til 'intelligent luksus’: Tech-baseret hotel lancerer kontaktløst ophold

Ny app gør det muligt at have et såkaldt kontaktløst ophold på hotel citizenM. Foto: PR. 
Annonce

Det tech-baserede hotel ‘citizenM’, som blandt andet ligger ved Rådhuspladsen, lancerer nye sikkerhedsstandarder og kontaktløse ophold gennem en ny app. Gennem appen kan gæster åbne deres værelser eller oprette nøglekort via deres egen mobile enhed. Når gæster tjekker ind, kan de bruge deres telefon til at låse op for deres værelse, bestille mad og drikkevarer, kontrollere værelset og derefter tjekke ud, når de er færdige med opholdet. Med appen skal gæsterne kunne føle sig ekstra trygge i en stadig coronapræget ferietid. Hotellet kalder selv det nye tiltag ’intelligent luksus’.

Fordi citizenM er både ejer og operatør af hele hotelkæden, har de friheden til at gennemføre nye initiativer omgående – en frihed de i særdeleshed har benyttet sig af under coronapandemien.

Kontaktløse oplevelser er dog ikke den eneste sikkerhedsforanstaltning hotelkæden har igangsat. CitizenM tilbyder kun én værelsestype, og det har gjort det nemt at implementere nye hygiejnestandarder. Værelserne har få rengøringsoverflader, der består af innovative materialer som ’corian’, ingen tæpper, sengetæpper eller chokolade på puderne. Desuden kommer intet personale ind på værelset, medmindre gæsterne selv beder om rengøring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

Annonce