Annonce
Vesterbro

Vesterbro-kalender kæmpe succes: Skaber ny tradition

Den nye Julekalender for Vesterbro var en kæmpe succes og bliver gentaget i 2021. Privatfotos / Collage: René Mølskov
Annonce

Den økonomiske krise blandt virksomheder og særligt hoteller på Vesterbro var åbenlys allerede kort efter sommeren. Da december nærmede sig med hastige skridt, var det åbnelyst, at det også ville gå ud over de mest udsatte vesterbroere.

- Vi vidste, at der var en del af dem, der plejer at give, der ikke havde så mange penge i år, fortæller Thomas Egholm, der er med i frivilliggruppen bag "Vesterbro Julehjælp", der i år tog konsekvensen og lavede en julekalender til fordel for dem, der havde brug for lidt ekstra til julen.

Annonce

Velvilje blandt kunstnerne

Vesterbro flyder over med kunstnere og dygtige musikere, og de havde ikke haft mange spillejob siden coronaen ramte. Til gengæld var de klar til at give en hånd med og spille til fordel for julehjælpen.

Tilbagemeldingen fra mange af musikerne har allerede været, at de rigtig gerne vil være med igen i år, fortæller han.

Også blandt modtagerne af pakkerne er tilfredsheden stor, da der faktisk blev solgt så mange kalendre, at pakkerne med juleand, slik, kaffe og andre lækkerier blev ekstra store i år.

- Samtidig er det jo enormt involverende for lokalområdet, og der skal lyde en stor tak til de mange vesterbroere, der har købt kalenderen. Det er klart, at det ikke kunne have ladet sig gøre uden dem, siger Thomas Egholm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vesterbro har ikke brug for en stormoske

Annonce