Annonce
Debat

Vesterbros hunde fortjener en stor tak

Elsebet S. Nielsens hund Nuunu vækker stor glæde i kvarteret, og hun synes, at den megen fokus på hunde alene som et problem er lidt skudt forbi målet. Foto: Elsebet S. Nielsen

Læserbrev: Nu synes jeg, tiden er inde til at se Vesterbros hunde og disses ejere fra andre vinkler end fra lorteperspektivet.

Jeg benægter ikke, at det sker, at hundeejere ikke ser nyleverede hundelorte eller undlader at samle dem op efter deres hunde. Men at Vesterbro skulle flyde med hundelort er usandt og helt ude af proportion.

Det er beklageligt, at børn og voksne får trådt i det ulækre ind i mellem, og det burde ikke ske overhovedet. Når det så er sagt, er mit egentlige ærinde her, at sætte fokus på, hvor meget GLÆDE Vesterbros hundene spreder, ikke alene til deres ejere, men til mennesker i alle aldersgrupper, som vi møder på vores vej.


De cirka 2000 hunde, store og små, der færdes i vores bydel dagligt, skulle have en pose godbidder hver i år, som tak for deres uselviske indsats for at sprede glæde og holde modet oppe hos så mange.

Elsebet S. Nielsen, Matthæusgade


Personligt oplever jeg dagligt, at børn og voksne fryder sig over at møde min hund, snakker med og kæler for den. Man vil ofte vide noget mere om den, og det virker som om, disse møder er kærkomne og værdsatte øjeblikke i disse for os alle svære tider.

Indbyrdes har vi hundeejere også altid stor glæde og kvalitetstid sammen, når vi spontant mødes på vores lufteture. Værdien af Vesterbros hundes bidrag til folkesundheden må ikke undervurderes. Ensomhed er et stort problem især nu, hvor corona hærger. De cirka 2000 hunde, store og små, der færdes i vores bydel dagligt, skulle have en pose godbidder hver i år som tak for deres uselviske indsats for at sprede glæde og holde modet oppe hos så mange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce