Annonce
Vesterhavsposten

Familien Frederiksmose åbner butik i Nørre Nebel: - Kom ind og sig hej til os, vi er super rare mennesker

Familien Frederiksmose glæder sig til butikseventyr i Nørre Nebel. Lone Frederiksmose og hendes datter Tonja bliver ansigterne udadtil i den nye butik. Foto: Michael Svenningsen
Først i det nye år åbner Lone Frederiksmose, sammen med sine fire børn, dørene til en ny livsstilsbutik, Naturaleza, i Nørre Nebel.

Nørre Nebel/Lunde: Er du til lækre biler, bæredygtige gaveartikler, kvalitetsbeviste plejeprodukter, mountainbike og boligindretning? Ja så kan du snart få alle lyster stillet i Nørre Nebels nye konceptbutik Naturaleza i Bredgade.

Det er Lone Frederiksmose, som åbner den nye livsstilsbutik i Nørre Nebel. De sidste tyve år har hun haft tømrervirksomheden DK Enterprise i Lunde. Tømrervirksomheden er hele fundamentet til, at hun nu vil åbne en ny livsstilsbutik, med tre forretninger under samme tag. Det er firmaerne Naturaleza, Drive in Dreams og BF Lifestyle.

Egentlig burde butikken hedde Familien Frederiksmose, for vi er jo alle med på hver vores måde.

Lone Frederiksmose

Naturaleza er alt, hvad man kan ønske sig, af bæredygtige og miljøbeviste pleje- og hverdagsprodukter, gaveartikler og boligindretning.

Annonce

Drive in Dreams er stedet, hvor man kan booke kørsel med luksusbiler til bryllup, konfirmation og til andre festlige lejligheder. Bilerne er Lamborghini Superleggera og Spyder, Dodge Viper og en Toyota Supra.

Lone Frederiksmose har sammen med sin forretningspartner i ejendomsfirmaet Søemose Ejendomme, Niels Erik Jespersen, købt bygningen på Bredgade i Nørre Nebel af Jørgen Bundgaard. Lone er også uddannet fitnessinstruktør og har været med til at åbne Kvong Fitness. Foto: Michael Svenningsen

BF Lifestyle er merchandise for Lones søn, Brian Frederiksmose, som er Youtuber og har et væld af tøjdesigns til salg.

Åbner 1. februar

Familievirksomheden bag den nye livsstilsbutik i Nørre Nebel er, udover Lone Frederiksmose selv, hendes børn Brian på 29 år, Tonja på 21 år og tvillingerne Pernille og Heidi på 33 år. Det er Lone og Tonja, som bliver dem, kunderne i den 250 kvadratmeter store butik i Nørre Nebel kommer til at møde. Butikken var tidligere ejet af Jørgen Bundgaard, som drev tæppe- og gardinbutik på adressen. Lone Frederiksmose overtog sammen med Niels Erik Jespersen butikken i Nørre Nebel 1. december og forventer at åbne 1. februar i det nye år. Lone Frederiksmose og Niels Erik Jespersen har sammen ejendomsfirmaet Søemose Ejendomme. Det er Søemose Ejendomme, som ejer bygningen, hvor Lone og børnene snart rykker ind.

Lone Frederiksmose regner med at åbne Naturaleza 1. februar. Her diskuterer hun byggearbejdet med håndværkeren Lasse Trankjær. Foto: Michael Svenningsen

Naturaleza begyndte for tre år siden som en webshop og åbnede fysisk butik i Lunde i sommer i år. Butikken ligger der, hvor den tidligere Sparekasse lå. Sparekassen lukkede og flyttede til Varde i januar i år. Nu flytter Naturaleza så til Nørre Nebel.

- Vi glæder os alle i familien rigtig meget til at åbne i den nye butik på hovedgaden i Nørre Nebel. Egentlig burde butikken hedde Familien Frederiksmose, for vi er jo alle med på hver vores måde. Brian tager sig af bilerne, Tonja skal styre Naturaleza butikken, og jeg skal binde det hele sammen, siger Lone Frederiksmose.

- Jeg har altid interesseret mig for naturen og klimaet på jorden. Det kan godt skræmme mig, når jeg tænker på, hvordan fremtiden ser ud her på jorden. Hvad skal der ske med vores verden, hvis vi fortsætter med at leve, som vi gør nu? Det spørgsmål tænker jeg tit over. Jeg holder meget af naturen, markerne og den ro, der er her i Lunde og Nørre Nebel. Det vil jeg godt være med til at passe på, siger Tonja Frederiksmose. Foto: Michael Svenningsen

Den yngste datter, Tonja, er glad for at arbejde så tæt sammen med resten af familien. Deres mor har altid været alene med børnene.

- Mor har altid haft rigtig travlt, men det har vi børn aldrig oplevet som noget dårligt. Hun er en fantastisk mor, som tager sig godt af os børn, siger Tonja.

Hun tilføjer:

- Vi vil gerne nå ud til vores kunder med et bæredygtigt koncept. Det er vigtigt for os, at når kunderne er i butikken, stiller de sig selv spørgsmålene: Hvad køber vi, og hvorfor køber vi det, som vi køber?

- Vi ønsker at folk kommer ind og siger hej til os i butikken. Vi er super rare mennesker, og vi vil alle mennesker godt. Det er derfor, vi har samlet så meget under et tag og har udviklet så stort et koncept, som Naturaleza er. Vi har meget på hjertet, som vi så gerne vil ud med til andre, siger Tonja.

Annonce

Ønsker ikke at konkurrere

Familien Frederiksmose er en omsorgsfuld familie. Det mærker man helt klart, når man møder dem i butikken i Lunde. Den butik, som snart flytter til Nørre Nebel. Det er en udadvendt familie. Ikke med store armbevægelser, men med et ønske om at gøre noget godt for andre.

Lone Frederiksmose og håndværkeren Lasse Trankjær i butikken i Nørre Nebel. Foto: Michael Svenningsen

Umiddelbart virker både Lone og Tonja som typer, man møder på strøget i København eller Aarhus. Men det er tydeligt, at de holder af de nære og familiære forhold i det lille vestjyske samfund.

- Jeg elsker den ro og naturen, som vi har her i Lunde og Nørre Nebel. Jeg kunne ikke forestille mig selv bo i en stor by. Jeg er glad for den stille og beroligende natur, der er her omkring os, siger Tonja.

Familien Frederiksmose oplever ikke deres nye butik på Bredgade i Nørre Nebel, som åbner 1. februar, som en konkurrent til de eksisterende butikker.

- Vi bliver ikke konkurrenter til de andre i byen. Vi tilbyder andre produkter og vil lave nogle anderledes events end de eksisterende butikker i byen. Man kan leje mountainbikes i butikken. Der vil være meet-up arrangementer (meet-op-arrangementer er en slags åbent hus-arrangement, red.) med grill i gården. Vi vil gerne samle de mennesker, som oplever os på de sociale medier, og vi vil tilbyde gaveartikler til babyshowers. Det er jo hovedsageligt Brian, som er den aktive på Youtube, og kan trække sine følgere ind i butikken og til byen, siger Lone Frederiksmose.

Der kommer en afdeling med biler og merchandise af Brian Frederiksmose i Naturaleza butikken i Nørre Nebel. Foto: Michael Svenningsen
Lone Frederiksmose glæder sig til at præsentere en anderledes og utraditionel butik med en særlig indretning i Nørre Nebel. Foto: Michael Svenningsen
Brian Frederiksen elsker biler og har sin egen Youtube kanal, hvor han tager sine følgere med rundt i sit univers. Her er han sammen med sin Dodge Viper. Privatfoto
Pernille Frederiksmose. Privatfoto
Annonce
Ugeavisen Varde

Arne-pensionen skal rulles tilbage

Annonce
Ugeavisen Varde

Mangel på medarbejdere: Pædagogernes formand fortæller om underbemandet personale, som skriger på hjælp i svær coronatid

Annonce
Ugeavisen Varde

Landstrygerne inviterer til vintertræningstur

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Pernille har et særligt forhold til sin familie: - Jeg ville blive deprimeret, hvis jeg flyttede fra min mor

Vesterhavsposten

Region Syddanmark afviser nyt testcenter i Nr. Nebel: Lokal erhvervsdrivende er frustreret og forstår ikke beslutning

Vesterhavsposten

Karen har skiftet karriere i en alder af 59: - Prisen for ikke at prøve noget nyt er for stor

Vesterhavsposten

Først den ene vej og så den anden vej: - Følg skiltene, gule pile betyder omkørsel

Ugeavisen Varde

Standser dit hjerte er hjælpen nær: Boligselskabet Filsø investerer i hjertestartere

Ugeavisen Varde

Borgmestermaleri blev afsløret: Tyrrestrup har brudt med skrivebordstraditionen

Ugeavisen Varde

Borgmesterkæden skiftede skuldre: Den ny borgmester vil bringe teenage-kommunen godt videre

Annonce