Annonce
Vesterhavsposten

Frisør og autoværksted under samme tag

Sabrina og Jan Petersen har Lunde Autoværksted og SK Hair Design i Nørre Nebel. Foto: Michael Svenningsen
Sabrina og Jan Petersen er lige flyttet ind i Erhvervsparken i Nørre Nebel. Her har de åbnet Lunde Autoværksted og SK Hair Design.

Nørre Nebel: En automekaniker og en frisør. Det må være det tætteste, man kommer på det perfekte match. Tænk sig, at blive klippet og få ordnet sin bil.

Det kan lade sig gøre at få ordnet bil og blive klippet hos Lunde Autoværksted og SK Hair Design. Ægteparret Sabrina og Jan Petersen har slået to fluer med et smæk og er flyttet sammen på samme matrikel i Erhvervsparken i Nørre Nebel.

- Vi blev først gift for tre år siden, men vi kunne have haft sølvbryllup, så længe vi har været sammen, siger Sabrina med et kærligt grin til sin mand Jan Petersen. Foto: Michael Svenningsen

Sabrina på 38 år og Jan på 39 år, har været sammen siden folkeskolen. De bor privat i Nørre Nebel og har pigerne Emma på ti år og Sofie på syv år. Sabrina blev i 2004 udlært frisør i Bramming og har de sidste 14 år haft salonen SK Hair Design i Lunde. Jan, som er udlært automekaniker i 2003 ved Lunde Autoværksted, og som har arbejdet hos Brian Lykke i Oksbøl, overtog Lunde Autoværksted efter Leif Nielsen for seks år siden.

Annonce

Sabrina kommer oprindeligt fra Stausø. Jan er fra Nørre Nebel. De har boet sammen i Nørre Nebel de seneste 15 år.

- Vi blev først gift for tre år siden, men vi kunne have haft sølvbryllup, så længe vi har været sammen, siger Sabrina med et kærligt grin.

Sabrina Petersen sammen med sin tro makker Rikke Mortensen. Rikke ar været med i al den tid, Sabrina har haft frisørsalon. De fulgtes sammen på frisøruddannelsen. Ud over Rikke er Anna Vad også ansat som frisør i salonen. Foto: Michael Svenningsen

Brug for større lokaler

I løbet af årene er både autoværkstedet og frisørsalonen vokset sig så store, at det var på tide at finde nogle nye og større omgivelser. Muligheden bød sig til i Nørre Nebel, på adressen hvor Novasol tidligere lå. Autoværkstedet blev bygget til i forlængelse af den oprindelige bygning. Jan har selv bygget den tidligere Novasol-bygning om til frisørsalon.

Vi bliver tit spurgt om, hvordan det er, at arbejde så tæt sammen hver dag. Her må vi bare svare, at det er sjældent, vi har noget med hinanden at gøre i løbet af dagen. Vi siger nærmest kun godmorgen til hinanden.

Sabrina Petersen

Sammen med Sabrina i frisørsalonen er der frisørerne Rikke Mortensen og Anna Vad. På autoværkstedet er der, udover Jan, to udlærte mekanikere og to lærlinge. Frisørsalonen åbnede i august. Autoværkstedet flyttede først ind midt i oktober.

-Vi er enormt glade for de større lokaler. Det var simpelthen blevet for småt, hvor vi var før. Vi har fået flere lifte, mere lofthøjde og større udenomsplads. Vi er begyndt at sælge biler, så vi var nødt til at have mere plads udenfor, fortæller Jan Petersen.

Jan Petersen giver gode råd på autoværkstedet til lærlingen Nikolaj Jakobsen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Støtter op om Lunde

- Vi vil på ingen måde vende ryggen til Lunde. Det er en virkelig god by, som vi har været virkelig glade for at være i. Men det var også på tide at udvikle os og rykke i nogle større omgivelser. Det var der mulighed for her i Nørre Nebel. Men vi bakker stadig op om Lunde. Vi kommer til Open by Night i Lunde og andre arrangementer i byen, fortæller Sabrina Petersen.

- Vi er blevet taget godt imod her i Nørre Nebel. Og de fleste af vores kunder fra Lunde kommer stadig hos os. Det er vi enormt taknemmelige for, fortæller Sabrina.

Sabrina og Jan blev overrasket over, hvor mange nye kunder og turister der nu kommer på værkstedet og i frisørsalonen. De havde hørt fra venner og bekendte, at der ville komme mange turister. Men de blev selv lidt overraskede over det.

Annonce

Børnene kommer efter skole

Børnene Emma og Sofie, som går på Nørre Nebel Skole, er glade for at kunne gå og cykle til mor og fars arbejde efter skole. De kommer tit dumpende ind efter skole.

- Vi bliver tit spurgt om, hvordan det er at arbejde så tæt sammen hver dag. Selv børnene spørger en gang imellem om, hvordan vi har haft det sammen i løbet af dagen. Men det er sjældent, vi har noget med hinanden at gøre i løbet af dagen. Vi siger godmorgen til hinanden. Og så kan vi give hinanden beskeder, hvis det handler om børnene. Ellers har vi ikke noget med hinanden at gøre, siger Sabrina.

På autoværkstedet er der, ud over Jan Petersen, to udlærte mekanikere og to lærlinge. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Vesterhavsposten

Julie har fået sin drømmelæreplads, men i 3. klasse fik hun en hård dom af skolelæren: - Du behøver ikke tage dine matematikbøger frem, du kan alligevel ikke finde ud af det

Annonce
Annonce
Vesterhavsposten

Formand for Nørre Nebel Håndværk & Handelsstandsforening: - Lige nu går det fint i Bredgade

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Opråb til jer unge: - Outrup er super fin, og man kan sagtens finde sig et arbejde i byen

Vesterhavsposten

Frisør og autoværksted under samme tag

Vesterhavsposten

Købmand Hansens Ferieudlejning er optimistisk

Ugeavisen Varde

- Jaaaaa, vi gjorde det piger: En fantastisk sæson for pigerne endte med en kæmpe sejr og kvalifikation til oprykningsspillet

Vesterhavsposten

Rundspørge i Nr. Nebel: Stemmer du det samme som sidst?

Vesterhavsposten

Varde Kommune er klar til valg: Man må gerne medbringe sit eget skriveredskab til at sætte kryds

Ugeavisen Varde

Er vælgerne lullet i søvn?

Ugeavisen Varde

Socialdemokratiet fortæller ikke hele sandheden

Ugeavisen Varde

Ved vi, at Grærup gamle by er fri for PFAS - ellers bør det undersøges

Ugeavisen Varde

Flere tyskere vælger Vesterhavet: Tilfredsheden er helt i top

Ugeavisen Varde

Gabi og Peter er bølgefolket fra Nymindegab

Ugeavisen Varde

Indeklima på skolerne er ikke det bedste - hvad med rengøringen?

Vesterhavsposten

Thomas Møller fra Oksbøl er Årets pædagog

Ugeavisen Varde

Ny vaskemaskine? Her er fem gode råd før du slår til

Vesterhavsposten

Husrække i en by er som en tandrække

Vesterhavsposten

Stressfri jul: Køb julegaverne og lav småkagedejen i november

Ugeavisen Varde

Vi skal have det hele: Solcelleparker, land- og havvindmøller

Ugeavisen Varde

SF lover elektrisk medvind på cykelstierne

Ugeavisen Varde

Håb om borgermøde før boligprojekt i Oksbøl

Vesterhavsposten

Den hvide klapperslange er løs på Frøstruphave Efterskole

Vesterhavsposten

Lav det perfekte foder til havens fugle

Annonce