Annonce
Vesterhavsposten

Ny tøjbutik er flyttet fra Esbjerg Storcenter til Varde

Jeg kiggede på lejemål i både Esbjerg, Varde og Nørre Nebel. Esbjerg midtby var for dyr. Og da jeg har en stor, fast kundekreds i Esbjerg, som jeg håber, gerne vil køre til Varde, men tvivler på vil køre helt til Nørre Nebel, så blev det Varde. Nu skal folk bare lige vide, at jeg er kommet til byen, siger en storsmilende Bolette Olesen. Foto: Malene Wonsbek
Bolette Olesen har flyttet sin tøjbutik, Regal de Lux fra, Esbjerg Storcenter til Vesterport i Varde. Hun har brugt corona-nedlukningen på at flytte og åbnede 1. marts.

Varde/Outrup: Nu kan mødre fordrive tiden med at kigge på tøjmode, når de venter på, at deres poder er færdige med danselektionen hos Caroline og Dance Company Twenty. For i hjørnet mellem danseskolen og pizzeriaet, i den tidligere dyrehandel, har Bolette Olesen fra Outrup nu åbnet modeforretningen Regal de Lux.

- Jeg har lækkert tøj til kvinder i alle prisklasser og størrelserne 34-54, erklærer indehaveren med et stort smil.


Selvfølgelig var det træls, at Solokæden blev erklæret konkurs, men for mig betød det en chance for at blive selvstændig til en fornuftig pris, så den greb jeg.

Bolette Olesen


48-årige Bolette åbnede sin forretning den 1. marts. Hun har brugt corona-nedlukningen på at flytte fra Esbjerg Storcenter, hvor hun har haft butik i fire år, til Vesterport i Varde.

- Nu skal folk jo lige finde ud af, at der er kommet endnu en modeforretning. Jeg er jo i godt selskab med de mange andre tøjbutikker i byen og har derfor måttet tilpasse mit udvalg, for visse mærker må kun være repræsenteret i byen hos en enkelt forhandler. Det vidste jeg, før jeg flyttede, og det har jeg det helt fint med, siger Bolette Olesen, der glæder sig over at være blevet ”rigtig” selvstændig.

Bolette Olesen har 218 kvadratmeter med et bredt udvalg til kvinder i størrelse 34-54. – Der kommer jo mange ind til danseskolen, og jeg håber, at den synergi kan smitte lidt af på min forretning, siger den nyetablerede butiksindehaver i Varde. Foto: Malene Wonsbek

Selvstændig blev hun faktisk den 11. maj 2019, hvor hun købte Solobutikken som et konkursbo. Inden da havde hun været butikschef hos Solo i Blåvand og efterfølgende fire år i Esbjerg Storcenter.

- Selvfølgelig var det træls, at Solokæden blev erklæret konkurs, men for mig betød det en chance for at blive selvstændig til en fornuftig pris, så den greb jeg, fortæller hun.

Navnet Regal de Lux var der aldrig tvivl om. For mange år siden havde Bolette nemlig en webshop med samme navn. Her handlede hun i sin fritid med genbrugstøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce