Annoncørbetalt indhold

Begynder du at blive gangbesværet, så kan en rollator måske være en løsning

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af xn--hjlpemiddelcentralen-j0b.dk

Efterhånden som vi bliver ældre, vil flere af os opleve at blive gangbesværede, hvorfor en rollator kan komme på tale. En rollator er et yderst praktisk hjælpemiddel til ældre, som har brug for lidt støtte, når de går.


Rollatorer findes i mange forskellige afskygninger og priser, og i denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvad du skal have in mente inden et køb.


2 typer rollatorer

Overordnet kan man sige, at der findes 2 typer rollatorer:


  • Indendørs rollator
  • Udendørs rollator


Forskellen på de 2 typer rollatorer er blandt andet, at indendørs rollatorer er smallere, har mindre hjul og typisk udstyret med en bakke. Udendørs rollatorer har typisk store gummihjul samt et sæde i stedet for bakken.


Inden du køber din rollator, er det altså vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor den skal bruges. Derudover er det ligeledes en god ide at gøre sig klar, om du ønsker at købe en dyr eller en billig rollator.


Fordelen ved at købe en lidt dyrere rollator er, at kvaliteten oftest er bedre. En kvalitets-rollator er oftest en såkaldt letvægtsrollator, da den er lavet af enten kulfiber eller aluminium. En rollator i letvægt vejer typisk blot 5 - 8 kg., hvorimod en i stål kan veje op mod 12 kg.


Prisen på en sammenklappelig rollator på tilbud i letvægt kan svinge fra 1.295 kr. og helt op til 3.995 kr. Om du køber en dyr eller en billig rollator, så er de begge dog sammenklappelige.


Rollatorer er bare en af mange hjælpemidler til ældre og handicappede, som findes på markedet. Hos en af Danmarks største forhandlere af hjælpemidler til ældre og handicappede - Hjælpemiddelcentralen - finder du mere end 6.000 varenumre.


Hjælpemidler til seniorer er mange ting, og det kan blandt andet også omfatte følgende:


  • Stokke
  • Gangstativer
  • Bækkener
  • Proteser
  • Støttestrømper
  • Blodtryksmålere


Med en blodtryksmåler kan du måle dit blodtryk i hjemmet, så du dermed altid er bevidst om, om du har for højt eller for lavt blodtryk. Køb din egen elektriske blodtryksmåler hos Hjælpemiddelcentralen og kontroller om du har normalt blodtryk.


Husk at det faktisk er muligt både at søge tilskud og i visse tilfælde også at låne hjælpemidlerne gratis af kommunen. Der er en række krav, der skal være opfyldt for at låne og få tilskud, men det kan du læse meget mere om på Hjælpemiddelcentralen.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit