Annonce
Viborg Nyt

Åbning af Sinatra Bar i kikkerten: - Når vi åbner, vil vi fra dag ét sende et signal om, hvem vi er

Kim Bach og Stefan Vester skal stå for den daglige drift af Sinatra Bar, som de ejer sammen med Kim Krull Jørgensen. Foto: Morten Pedersen
Det var allerede i maj sidste år, at folkebladet kunne fortælle historien om købet af Vesterbrogade 3, der efter planen skulle blive Sinatra Bar og åbne 1. september 2020. Sådan gik det imidlertid ikke. Men corona-restriktionerne lempes, og en åbning er efterhånden i kikkerten.

Viborg: "Sinatra Bar" står der i store, gyldne bogstaver på den natteblå facade i Vesterbrogade 3.

Skiltet kom op for nylig og varsler skæg og ballade i den nærmeste fremtid - i hvert fald hvis ejerne er heldige, at corona-restriktionerne lempes for natklubber, diskoteker og lignende.

Under alle omstændigheder er man efterhånden klar til at åbne.

Annonce

- Vi har ændret det hele. Fuldstændig rykket alt ned og startet forfra. Der var kun murene tilbage, siger Kim Bach, der sammen med Stefan Vester og Kim Krull Jørgensen står bag baren.

Man har fulgt corona-udviklingen og sat turbo på arbejdet, når det har set ud til, at man var tæt på en åbning - og taget lidt fart af arbejdet, når det gik den anden vej.

- Vi kunne åbne om 14 dage, siger Kim Bach.

Sinatra Bar i Vesterbrogade 3 bliver et sted for det modne publikum. Foto: Morten Pedersen

Disse dage kan man sagtens få sig en øl eller fancy cocktail på byens restauranter og barer, der igen er åbne under forudsætning af, at gæster har mundbind på og et corona-pas i lommen.

Så hvorfor har man ikke valgt at åbne Sinatra Bar endnu?

- Vi ér en natklub. Og når vi åbner, vil vi sende et signal om, hvem vi er fra dag ét, siger Kim Bach og bliver suppleret af Stefan Vester:

- Hvis vi åbnede nu, og folk skulle komme herind og sidde med mundbind og i øvrigt gå allerede klokken 23, så ville de måske bare huske, at det var kedeligt. Og så kommer de ikke tilbage. Når vi åbner, så gør vi det ordentligt.

De to herrer henviser desuden til historierne, der for nylig kom ud om Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor corona-restriktioner ikke bliver overholdt, og gæster danser rundt uden mundbind.

- Det vil vi gerne undgå, siger Stefan Vester.

Modent - ikke snobbet

Arbejdet med at rydde lokalerne på Vesterbrogade 3 og bygge dem op igen har efterhånden taget det meste af et år. Men det er også fordi, der har været lange udsigter til en mulig åbning.

Lige nu arbejdes der på, at stedet står helt færdigt 1. juni, "selvom vi nok ikke kan åbne der," som Kim Bach siger.

- Da folkene fra Tuborg var forbi i februar, spurgte de jokende, om de skulle hælde julebryg på hanerne, fortæller Stefan Vester.

Men så lang tid hverken håber eller forventer man, at der går, før Sinatra Bar kan slå dørene op.

- Vi glæder os som små børn, siger Stefan Vester, der sammen med Kim Bach viser rundt i lokalerne, der i hvert fald kommer til at kunne rumme 350 gæster.


Hvis vi åbnede nu, og folk skulle komme herind og sidde med mundbind og i øvrigt gå allerede klokken 23, så ville de måske bare huske, at det var kedeligt. Og så kommer de ikke tilbage.

Stefan Vester


De forventer, at stedet bliver for et modent publikum, måske for folk på 20+, men lægger samtidig stor vægt på, at det ikke skal være et snobbet sted.

Der skal være dans på gulvet, men ikke med vilde diskolys. Der kan fås drinks i baren, og der vil blive serveret ved bordene. Og stemningen, den bliver styret i musikken.

- Vi vil gerne være noget nær det gamle Dickens, men i et opdateret og opgraderet version, fortæller Kim Bach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce