Annonce
Viborg Nyt

Afstemning: Frankie’s Pizza House er bedst i Viborg

Indehaver François Nade Hassoun er stolt over prisen fra Hungry.dk. Pressefoto
Ifølge brugerne af take away-portalen Hungry.dk, er Frankie's Pizza House det bedste take away-sted i Viborg, når det kommer til kvalitet og leveringstid.
Annonce

Viborg: I alt 13 restauranter i Viborg var med i en konkurrence om at være den bedste take away sted i Viborg.

Det var Hungry.dk, der blandt andet på baggrund af viborgensernes bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen har udvalgt 13 nominerede restauranter. Men det er udelukkende byens brugere, som har stemt Frankie's Pizza House ind på førstepladsen. Det skriver Hungry.dk I en pressemedelelse.

Ud over Frankie’s Pizza House var Crispy Chicken, Deep Pan Pizza Express, Familie Cafeen Thai Take Away, Frankie's Pizza House, Khawand Pizzaria, King Pizza, Pizza Expressen 2, Sct. Ibs Pizza, Sol Pizza & Grill, Solin Tyske Döner Kebab & Pizza, Viborg Pizzaria, Viborg's Kebabhouse nomineret.

Hos Frankie's Pizza House er indehaver François Nade Hassoun stolt af kåringen. Han mener selv, at kvalitet og hurtig levering er en stor del af forklaringen på kundernes anerkendelse. Blandt andet er alt lavet helt fra bunden – og det sætter kunderne stor pris på.

- Vi synes selv, at vi gør et godt stykke arbejde og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste der gør. Så derfor bliver man jo ekstra glad, når man sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde, siger François Nade Hassoun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce