Annonce
Viborg Nyt

Bæredygtighedsudvalg sætter miljø og bæredygtighed på dagsordenen

Ida Boldrup Storgaard (tv) og Emilie-Fabian Nielsener blandt initiativtagerne . Pressebillede

Viborg: På Viborg Gymnasium har skolens bærdygtighedsudvalg skruet op for den bæredygtige dagsorden med en lang række nye initiativer.

- Formålet med arbejdet i udvalget er at synliggøre, at vi alle sammen kan gøre en forskel i hverdagen, fortæller Ida Boldrup Storgaard, som går i 3 f på Viborg Gymnasium i en pressemeddelelse.

- De seneste år har skolen iværksat forskellige initiativer - eksempelvis er der installeret solceller på taget, der er skiftet til LED i lysstofrør og lamper, kantinen bruger genanvendeligt service, og så er der indført affaldssortering for bare at nævne nogle af dem.

Men de 18 elever i Bæredygtighedsudvalget ville gerne gøre endnu mere, og derfor har de i dette skoleår sat gang i flere nye tiltag.

Et af dem er "On Wednesdays We Wear Green".

- Tanken er, at vi har noget grønt på om onsdagen. Det kan enten være i bogstavelig forstand eller noget genbrugstøj. I udvalget syntes vi, at det var en god måde at vise, at vi hver især kan markere en holdning og gøre en forskel, siger et andet medlem af udvalget, Emilie Fabian-Nielsen fra 3 e.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Naturture med Jann Ribergaard

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Havetendenser hos danskerne

Annonce