Annonce
Viborg Nyt

Bojesen Bilsyn bliver til Dekra Bilsyn

Bojesen Bilsyn overtages af Dekra. Foto: Morten Pedersen
Fra 1. juni kan man ikke længere få sin bil synet hos Bojesen Bilsyn. I stedet kan man på Gl. Århusvej 241B rulle ind til Dekra Bilsyn, hvor Bojesen Bilsyn har haft til huse.

Viborg: - Serviceniveau og kundefokus fastholdes.

Sådan lyder budskabet fra Dekra Bilsyn, der fra tirsdag den 1. juni overtager Bojesen Bilsyns værksted ved Lindholm Biler på Gl. Århusvej.

Det sker i forbindelse med overtagelse af i alt otte Bojesen Bilsyn værksteder, som nu bliver en del af Dekra Bilsyns 47 synshaller i Danmark.

Annonce

Direktør i Dekra Bilsyn, Githa Nørbæk, glæder sig over at overtage en stribe veldrevne værksteder og lover, at "alt vil være, som det plejer i de otte nye synshaller".

- Bojesen Bilsyn driver kundefokuserede og kvalitetsbevidste synshaller, der vægter god service og grundig vejledning højt. Det passer perfekt ind i vores værdier og DNA, siger Githa Nørbæk i en pressemeddelelse.

Det vil også være de samme medarbejdere, man kan møde i synshallen.

- Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu er endnu stærkere repræsenteret i Jylland. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte det gode arbejde, Bojesen Bilsyn har udført, slutter Githa Nørbæk.


Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu er endnu stærkere repræsenteret i Jylland. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte det gode arbejde, Bojesen Bilsyn har udført.

Githa Nørbæk, direktør i Dekra Bilsyn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce