Annonce
Viborg Nyt

Botex flytter til nye lokaler

Rene Kaspersen glæder sig over den øgede synlighed på Spidstoftvej. Foto: Morten Pedersen.
Fremover kan du finde butikken på Spidstoftvej ved rundkørslen ved Gl. Skivevej.
Annonce

Viborg: Indholdet, erfaringen og den store ekspertise er den samme, men rammerne er nye. Botex Viborg-Bjerringbro er netop flyttet ind på Spidstoftvej ved rundkørslen på Gl. Skivevej. Dermed øges synligheden, og ejer Rene Kaspersen glæder sig over de nye lokaler.

- Vi har en bedre synlighed her, og samtidig er der nogle gode parkeringsforhold bag butikken. Vi glæder os meget over muligheden, siger han.

Botex Viborg-Bjerringbro åbnede i 2003 i Bjerringbro, og for fire år siden flyttede butikken til St. Sct. Mikkelsgade i Viborg. Navnet "Bjerringbro" er bibeholdt, da virksomheden stadig har mange trofaste kunder lokalt i dette område også. Udover private, der skal have udstyr til boligen - såsom lagner, dyner og puder eller gardiner, rullegardiner og persienner, så tæller kundekredsen også erhvervslivet. Blandt disse Grundfos og Viborg Kommune.

- Det er dog ikke sådan, at de private kunder er sekundære for os. Det har vi enorm stor fokus på, siger Rene Kaspersen.

Under avisens besøg var flyttemændene i fuld gang med at flytte Botex ind i de nye rammer. Foto: Morten Pedersen.
Annonce

Gardiner og persienner

Sammen med tre andre kører han rundt og monterer og måler op til gardiner og persienner hos private og virksomheder i hele Midtjylland. Derudover har butikken yderligere en ansat, og derfor er der i alt fem ansatte i virksomheden. De flytter naturligvis med til Spidstoftvej, ligesom telefonnummeret også er det samme som hidtil.

- Fremover vil vi satse endnu mere på gardiner og persienner, som allerede er vores største arbejdsområde i dag. Den del udgør nok cirka 80 procent af vores omsætning. Alle vores gardiner og persienner er fremstillet i Danmark efter specialmål. Vi har ingen standard-gardiner her hos os. Vi er specialister, og vi kan rådgive om det rette valg af gardin eller anden tildækning, siger Rene Kaspersen.

Lige nu er det især de motoriserede persienner, der hitter i Viborg og opland. Med en fjernbetjening kan du styre op til 6 vinduer ad gangen, lige som du kan rulle for i din dagligstue via din iPhone, selvom du ikke er hjemme. Uden snore er disse løsninger også 100 % børnesikre.

- Det virker præventivt på både sol og banditter, når man kan rulle for og fra, selvom man ikke er hjemme, siger Rene Kaspersen.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce