Annonce
Viborg Nyt

Bryghus har vendt underskud til overskud

Viborg Bryghus har vendt et underskud på 350.000 kroner til et plus på 27.000 kroner. Samtidig er der samlet en million kroner ind til et nyt bryggeri. Arkivfoto
Annonce

Viborg: Det har ikke været sådan lige til at holde generalforsamling for Viborg Bryghus dette forår, så derfor er den skubbet til 22. september.

Men så længe behøver interesserede ikke at vente på, hvordan det går med økonomien og stemningen generelt omkring bryghusets fremtid.

I en virtuel ”mini-generalforsamling” fortæller direktør Kasper Nielsen og formand Mikkel Bay om, hvordan det er gået i 2019.

- Vi har samme omsætning som de sidste år. Vi ligger stabilt lige omkring fem millioner kroner plus-minus, lyder det fra Mikkel Bay.

Alligevel er der landet et overskud i 2019 på 27.000 kroner.

- Det lyder måske ikke stort, men det skal holdes op mod et underskud på 350.000 kroner året før. Så vi er meget fortrøstningsfulde i forhold til, hvor vi står, siger formand Mikkel Bay og peger blandt andet på anpartsalget, som har hjulpet godt til i forhold til overskuddet.

Flere specialøl som juleøllen Hjultorvet og Grøn Viborg i samarbejde med Viborg FF fremhæves som storsælgere.

De øl er lavet i samarbejde med andre, og sådanne tiltag vil man se mange flere af i fremtiden.

- Også i 2020 har vi arbejdet meget med samarbejdspartnere både i og uden for Viborg. Vi har gang i mange projekter, som kan være med til at løfte os rigtig meget, siger direktør Kasper Nielsen.

Der er samlet cirka en million kroner ind til det nye bryggeri, og i videoen fortæller Kasper Nielsen og Mikkel Bay, at man nærmer sig det endelige sted at slå sig ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Husk hygiejnen i soveværelset

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

At tanke tilknytning

Viborg Nyt

Det sker: På sporet af julen

Viborg Nyt

Når livet slår kolbøtter

Viborg Nyt

Toner af Guld i Fjandbohus

Viborg Nyt

Ti års forskning bag foredrag

Viborg Nyt

Julekoncert i Grønbæk Kirke

Annonce