Annonce
Viborg Nyt

37 nye rækkehuse opføres tæt ved Søndersø

Sådan kommer det nye område Hyacinten til at se ud, når det står færdigt. PR-foto: Nybolig
I løbet af 2021 bliver det muligt at flytte ind i et af de nye rækkehuse i "Projekt Hyacinten", som en række lokale investorer begyndte opførelsen af den 10. februar. Selvom husene langt fra står klar, er de allerede sat til salg.

Viborg: Der bygges på livet løs i Viborgs nye bydel Arnbjerg, og snart vil en markant klynge af huse skyde op i området.

37 rækkehuse i "Projekt Hyacinten" bliver således opført ikke langt fra Søndersø med udsigt over Viborg. Det er Nybolig, der står for salget, og onsdag den 10. februar bliver første spadestik til de nye rækkehuse taget.

- Det er ikke hver dag, at man får muligheden for at blive ejer af et rækkehus i Viborg i et projekt af denne størrelse og kvalitet. Og som ejendomsmægler er det heller ikke hver dag, man får mulighed for at udbyde den slags projekter, så det er vi selvfølgelig stolte over, siger Anders Varming, indehaver af Nybolig Viborg, i en pressemeddelelse.

Projekt Hyacinten rummer rækkehuse fra 100 til 140 kvadratmeter med priser fra 2,2 til 3,7 millioner kroner.

- Vi har allerede fået flere henvendelser fra interesserede købere, der ønsker at blive ejere af et rækkehus på Hyacinten, og vi vurderer, at der kan blive rift om boligerne, siger Anders Varming.

Et eksempel på, hvordan et af rækkehusene på 110 kvadratmeter kommer til at se ud. PR-foto: Nybolig

Han glæder sig over, at det er lykkedes lokale investorer at etablere projektet.

- Viborg er en by i positiv udvikling, hvor der er plads til flere nye boliger, og med Hyacinten bliver der bygget moderne boliger med en unik beliggenhed, som nok vil blive ret populære at bo i, siger Anders Varming.

Hele området ventes at være færdigbygget ved udgangen af 2021, hvor de første boliger forventes at være indflytningsparate efter sommerferien 2021.


Det er ikke hver dag, at man får muligheden for at blive ejer af et rækkehus i Viborg i et projekt af denne størrelse og kvalitet.

Anders Varming, indehaver af Nybolig Viborg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Viborg Nyt

Smag på heden

Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Annonce