Annonce
Viborg Nyt

Nye associerede partnere hos Erik Arkitekter

Jonas Petersen, Gitte Frederiksen Kjølby og Camilla Heering er nye associerede partnere hos Erik Arkitekter. PR-foto
Det Viborg-baserede arkitektfirma har udnævnt tre nye associerede partnere.

Viborg: Erik Arkitekter, der har hovedkontor i Viborg, udpeger tre nye associerede partnere. Det er Camilla Heering, Gitte Frederiksen Kjølby og Jonas Petersen, der varetager hver sine vigtige fagområder, som går på tværs af arkitektvirksomhedens virke.

Sundhed, adfærd, arbejdsliv og relationer er nøgleord for de tre.

Camilla Heering sætter som sundhedschef retningen for Erik Arkitekters tilgang til den højaktuelle sundhedssektor. Fra det klassiske sundhedsbyggeri som sygehuse og plejehjem til en generel forståelse for sundhed i hele samfundet.

Camilla Heering har som både sygeplejerske og arkitekt et helt unikt udgangspunkt for samarbejdet med sundhedsfaglige organisationer, personale, patienter og pårørende samt et innovativt blik for, hvordan sundhed tænkes ind i alle bygningstyper.

Gitte Frederiksen Kjølby er som mangeårig leder for Indretning & Adfærd en solid kapacitet inden for organisationsudvikling og brugerprocesser.

I en tid, hvor arbejdslivets rammer er nøglen til forretningsmæssig succes, skaber Gitte Frederiksen Kjølby som arkitekt en markant værdi for kunderne særligt inden for erhvervssegmentet med en strategi og tilgang til opgaveløsningen, der også benyttes som bygherrerådgiver på offentlige opgaver.

Jonas Petersen er tegnestueleder på Erik Arkitekters nyetablerede kontor i Odense og i København og dermed et vigtigt bindeled mellem de to lokationer og Erik Arkitekters øvrige afdelinger.

Som bygningskonstruktør, byggeøkonom og DGNB-konsulent har Jonas Petersen indgående indsigt i byggeriets parter og processer med stærke relationer og velafprøvede samarbejder, hvilket flere og flere kunder og samarbejdspartnere bemærker.

- Vi skruer konstant på knappen for specialisering og er nysgerrige på, hvordan vi aktiverer vores viden bedst, så vi lokalt altid kan tilbyde høj faglighed, siger administrerende direktør Sine Juul Praastrup blandt andet i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen af de nye partnere.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Annonce